קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

ג'ואן צ' אנג של לימון ג'ינג'ר מוס קופה

ג'ואן צ' אנג של לימון ג'ינג'ר מוס קופה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ג'ואן צ' אנג לימון ג'ינג'ר מוס קופה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-49 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, מיליליטר מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לחמניות בריוש סוכר ותבלינים (מותאם מהקמח של ג'ואן צ' אנג), קופה שוקולד עם מוס ניב קקאו, ו עוגת גבינה לימון כמעט ללא שומן של ג'ואן (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך לימון קרד: בסיר בינוני, לא תגובתי, לשלב את מיץ לימון וחמאה, במקום מעל חום בינוני גבוה, וחום רק תחת רתיחה. בינתיים, בקערה בינונית, חסינת חום, לטאטא יחד את הביצים וחלמונים ביצה עד מעורבב, ואז לאט לטאטא את הסוכר עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
קרם לימוןקרם לימון
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הסר את תערובת מיץ לימון מן החום בהדרגה להקציף קצת מזה לתערובת סוכר ביצה. המשך לטאטא את הנוזל החם לתערובת הסוכר-ביצה, קצת בכל פעם, עד שכל זה כבר שולב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
להחזיר את התוכן של הקערה לסיר ולבשל על אש בינונית, ערבוב ברציפות עם כף עץ ולוודא לגרד את החלק התחתון של המחבת לעתים קרובות כדי למנוע את הביצים ערבול, במשך 5 עד 8 דקות,או עד התערובת מתעבה ומעייל את הכף בעובי. כדי לבדוק, לצייר את האצבע לאורך החלק האחורי של הכף; את הקורט צריך להחזיק את השביל במשך שנייה או שתיים לפני שהוא ממלא.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר את curd מן החום ואת המתח דרך המסננת לתוך בינוני, קערה חסינת חום.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להקציף את וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מניחים פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על גבי curd כדי למנוע עור להיווצר. מכסים בחוזקה ומקררים במשך 1 עד 2 שעות, או עד קר לפני השימוש. את הקרד ניתן לאחסן עד 5 ימים במיכל אטום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
7
הפוך מוס: בסיר בינוני, לשלב את הקרם וג ' ינג ' ר טרי הקרקע ולהביא רק תחת לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
הסר מהחום ולתת את הקרם לשבת במשך כ 1 שעה כדי להחדיר עם זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
9
העברה למיכל אטום ומקרר למשך לילה לפחות או עד 4 ימים.
10
כאשר אתה מוכן לשרת את מוס, מסננים את הקרם הצונן לתוך הקערה של מערבל לעמוד או לתוך קערה גדולה אם באמצעות מערבל כף יד. מקציפים את הקרם במהירות בינונית עד שהוא מחזיק שיא נוקשה. לאחר מכן, באמצעות מרית גומי, לקפל את הלימון לתוך קצפת רק עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
קרם לימוןקרם לימון
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מחלקים את המוס באופן שווה בין קערות הגשה העליון עם זנגביל מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מגישים באופן מיידי.