ג'ואן צ' אנג של לימון ג'ינג'ר מוס קופה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ג'ואן צ' אנג לימון ג'ינג'ר מוס קופה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-49 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, מיליליטר מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לחמניות בריוש סוכר ותבלינים (מותאם מהקמח של ג'ואן צ' אנג), קופה שוקולד עם מוס ניב קקאו, ו עוגת גבינה לימון כמעט ללא שומן של ג'ואן (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך לימון קרד: בסיר בינוני, לא תגובתי, לשלב את מיץ לימון וחמאה, במקום מעל חום בינוני גבוה, וחום רק תחת רתיחה. בינתיים, בקערה בינונית, חסינת חום, לטאטא יחד את הביצים וחלמונים ביצה עד מעורבב, ואז לאט לטאטא את הסוכר עד משולב היטב.
הסר את תערובת מיץ לימון מן החום בהדרגה להקציף קצת מזה לתערובת סוכר ביצה. המשך לטאטא את הנוזל החם לתערובת הסוכר-ביצה, קצת בכל פעם, עד שכל זה כבר שולב.
להחזיר את התוכן של הקערה לסיר ולבשל על אש בינונית, ערבוב ברציפות עם כף עץ ולוודא לגרד את החלק התחתון של המחבת לעתים קרובות כדי למנוע את הביצים ערבול, במשך 5 עד 8 דקות,או עד התערובת מתעבה ומעייל את הכף בעובי. כדי לבדוק, לצייר את האצבע לאורך החלק האחורי של הכף; את הקורט צריך להחזיק את השביל במשך שנייה או שתיים לפני שהוא ממלא.
הסר את curd מן החום ואת המתח דרך המסננת לתוך בינוני, קערה חסינת חום.
מניחים פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על גבי curd כדי למנוע עור להיווצר. מכסים בחוזקה ומקררים במשך 1 עד 2 שעות, או עד קר לפני השימוש. את הקרד ניתן לאחסן עד 5 ימים במיכל אטום במקרר.
הפוך מוס: בסיר בינוני, לשלב את הקרם וג ' ינג ' ר טרי הקרקע ולהביא רק תחת לרתיחה מעל חום גבוה.
הסר מהחום ולתת את הקרם לשבת במשך כ 1 שעה כדי להחדיר עם זנגביל.
העברה למיכל אטום ומקרר למשך לילה לפחות או עד 4 ימים.
כאשר אתה מוכן לשרת את מוס, מסננים את הקרם הצונן לתוך הקערה של מערבל לעמוד או לתוך קערה גדולה אם באמצעות מערבל כף יד. מקציפים את הקרם במהירות בינונית עד שהוא מחזיק שיא נוקשה. לאחר מכן, באמצעות מרית גומי, לקפל את הלימון לתוך קצפת רק עד משולב באופן מלא.
מחלקים את המוס באופן שווה בין קערות הגשה העליון עם זנגביל מסוכר.