תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל חמאת בוטנים קאפקייק בייקון. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 592 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 22 מנות. אם יש לכם גבינת שמנת, חמאת בוטנים שמנת, תערובת עוגת חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. . עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: חמאת בוטנים עוגת שוקולד, חמאת בוטנים וקאפקייק שוקולד, ו עוגת שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים.
הוראות
1
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות. להזמין 1/4 כוס שומן חזיר ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. קוצצים את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מחבתות קו cupcake עם ספינות נייר.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מקציפים את חמאת הבוטנים הפריכה, שומן בייקון, וחמאה עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטנים פריכה
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת חמאת הבוטנים לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)
(קיבלר)
6
יוצקים את העוגה לערבב לסירוגין עם המים, ערבוב עד רק incorporated. מקפלים 2/3 של בייקון קצוץ; ערבוב בדיוק מספיק כדי לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
יוצקים את הבלילה למחבת cupcake מוכן, על 2/3 מלא.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטה
8
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 20 עד 25 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
כדי להכין ציפוי: מקציפים את חמאת הבוטנים שמנת גבינת שמנת יחד עם מיקסר חשמלי עד רך אור. מערבבים בהדרגה את הסוכר' הממת.