חמאת גרגרי בויזן
אם יש לך שימורי גרגרי בויזנברי, מקשטים: סיד, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. נסו חמאת בוטנים וריבת פירות יער, סירופ גרגרי בויזן, ו סנדלר גרגרי בויזן (מתכונים דומים).
הוראות
היכו יחד הראשון 3 מרכיבים במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי 1 דקה או עד בשילוב.
מגישים מיד, או לכסות להירגע עד 1 שבוע. (אם מקורר, לתת חמאה לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.)
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו שימורי גרגרי סמקר.