חמאת תפוחים נצחית
אם יש לכם סיידר תפוחים, קינמון טחון, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-20 דקות. . , שהוא מוצק. נסו תפוחי אדמה צלויים נצחיים, עוגת קרמל עם ציפוי שוקולד לבן: פינוק נצחי, ו טוסט צרפתי חמאה תפוחים רול עם חמאת תפוחים קרם גבינה טבילה רוטב # AppleButterSpin (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תפוחים, סוכר, סיידר תפוחים, קינמון, allspice, מלח, וציפורן יחד בבישול איטי.
מבשלים על גבוה במשך 1 שעה. להפחית את החום נמוך ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מעובה חום כהה, 9 עד 11 שעות.
הסר כיסוי ולהמשיך לבשל על נמוך, לטאטא מדי פעם, עד החלקות הרצוי מושגת, על 1 שעה.
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את חמאת התפוחים לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה וצנצנות נמוכות יותר לתוך המים הרותחים באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך להביא את מפלס המים לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 דקות.
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה.