קושיקשה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

חמוציות ברנדי

חמוציות ברנדי
חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו חמוציות, סוכר, ברנדי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בורבון כתום חמוציות עם חמוציות חמוציות, גליטת אגסים של אור בישול עם חמוציות וצימוקים Brandied, ו אגסים מנופחים.

הוראות

1
מיון ולהשליך חמוציות רעות: מחממים תנור ל 325 ° F. למיין דרך חמוציות ולהשליך כל כי הם רכים או רקובים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים חמוציות, סוכר, ברנדי, וגלידת תפוזים בתבנית אפייה 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
גרידה כתומהגרידה כתומה
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1
אופים ב 325°f נחשף, עד רוב הנוזל התאדה, 1 עד 1 1/4 שעות, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להירגע עד שבוע אחד.