קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

חמוציות מזוגגות כנפי עוף דביקות

חמוציות מזוגגות כנפי עוף דביקות
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו כנפי עוף דביקות מזוגגות חמוציות. מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. 3 אנשים התרשמו מתכון זה. צאו לחנות ואספו מלח ופלפל כשר, כנפי עוף, חמוציות ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 15%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו כנפי עוף דביקות עם זיגוג סויה פריך, כנפי עוף דביקות, ו כנפי עוף דביקות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
חממו את הברוילר לגובה עם מתלה לתנור שנמצא כ -4 סנטימטרים ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הסר את קצות הכנפיים וזורק או שמור להכנת מלאי. השתמש במספריים למטבח או בסכין כדי להפריד את הכנפיים במפרק.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
זורקים את כנפי העוף והשמן הצמחי על תבנית עם נייר אפייה עד לציפוי טוב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מפזרים מלח וכמה טחינה של פלפל. צולים את הכנפיים עד שהעור מתחיל להיות פריך וחום, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוציאים את התבנית מהתנור והופכים את הכנפיים. צולים את הצד השני עד שהוא פריך וזהוב, בערך 8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בינתיים הכניסו את החמוציות למעבד מזון ודופקים עד שיהיו לכם חתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מוסיפים אותם למחבת בינונית עם רוטב הצ ' ילי המתוק ו -3 / 4 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צ ' ילי מתוקרוטב צ ' ילי מתוק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את כל הלבנים בצל ירוק ו -2 של הירוקים בצל ירוק. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד להסמכה, כ -3 דקות. מסננים לקערה בינונית, לוחצים כדי להעביר כמה שיותר נוזלים. מחזירים את הנוזל למחבת ומבשלים עד שהוא סמיך ומבריק, כמו זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
הסר את הכנפיים ובדוק אם יש תקינות; אם סכין המוחדרת לבשר הקרוב לעצם כבר לא ורודה, זה נעשה. זורקים את הכנפיים בקערת הרוטב עד לציפוי טוב, מחזירים לתבנית האפייה וצולים עד שהזיגוג הופך למבריק ובעור יש כתמי חרס שלפוחיות, 1 עד 3 דקות. בדוק את הכנפיים בכל רגע בשלב זה כדי להבטיח זיגוג לא לשרוף. אם הזיגוג שלך לא נדבק כמו שהיית רוצה, מרחי את הזיגוג בעזרת מברשת מאפה.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפהמברשת מאפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מפזרים את שאר הירוקים בצל ירוק מעל החלק העליון של הכנפיים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
11
מגישים כשהם חמים.

יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, שרדונה, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ

כנפי עוף עובד ממש טוב עם פינו נואר, יין מבעבע ושרדונה. בשר לבן משולב בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכריע את טעם הבשר, ולכן שרדונה וסוביניון בלאן הן בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סור דה לוס אנדס פינו נואר רזרבה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
סור דה לוס אנדים פינו נואר רזרבה
סור דה לוס אנדים פינו נואר רזרבה