חמש גבינות ריגטוני
ריגטוני חמש גבינות דורש בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 372 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . תמורת 75 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-9 מנות. אם יש לכם חמאה, גבינת רומנו, גבינה שוויצרית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 45% . נסו ריגטוני אפוי עם נקניק , ריגטוני אפוי וזיטי או ריגטוני אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ריגטוני לפי הוראות האריזה.
מחממים תנור ל-375 מעלות. בסיר גדול ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים בהדרגה חלב; להביא לרתיחה. מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים פנימה שוויצרית, פונטינה, מוצרלה, 1/4 כוס פרמזן ו-1/4 כוס גבינת רומנו עד להמסה.
מסננים ריגטוני; מערבבים רוטב גבינה.
מעבירים ל-13x9 אינץ' משומן. צלחת אפייה.
מפזרים את יתרת גבינות הפרמזן והרומנו. מכסים ואופים 20 דקות. לַחשׂוֹף; אופים 5-10 דקות יותר או עד שמבעבע.