חסילונים עם ארטישוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס Scampi עם ארטישוקים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 428 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-737 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, פלפל, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו חסילונים עם ארטישוק, שרימפס סקמפי עם ארטישוק ובזיליקום, ו חסילונים עם עגבניות מיובשות וארטישוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הפסטה עד אל דנטה. להזמין 1 כוס מים בישול פסטה לפני ניקוז.
במחבת גדולה (12 אינץ'), מחממים את שמן הזית בחום גבוה עד שרק מתחיל לעשן.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים, מסתובבים פעם אחת, עד שרק מבושל דרך, על 2 דקות בסך הכל.
מעבירים לקערת הגשה גדולה, משאירים את השמן במחבת מאחור.
את החום, להוסיף את השום, פתיתי פלפל אדומים, יין, מלח ופלפל למחבת. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום גבוה עד מופחת בחצי.
מוסיפים את החמאה והשרימפס למחבת ומסירים מהחום, משליכים עד שהחסילון מחומם והחמאה פשוט נמסה.
בקערת ההגשה הגדולה, לזרוק יחד את השרימפס ופסטה סחוטה. במידת הצורך, להוסיף קצת פסטה בישול מים כדי להרטיב אותו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס