חצי ירח פולנטה עם גבינת עיזים מוקצפת
חצי ירחים פולנטה עם גבינת עיזים מוקצפת נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך פרמזן, בזיליקום, פולנטה מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: חצי ירח דולצ'ה, מבשלים את הספר: סקווש חצי ירחים עם חמאה, שומשום ומלח, ו כרוב ניצנים, תפוח וגבינת ברי בגריל עם גבינת עיזים מוקצפת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הערה של קוק: מחממים תנור ל 350 מעלות F. מסדרים את צנוברים בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים עד קלוי קלוי, 6-8 דקות. מגניב לחלוטין לפני השימוש.
עבור פולנטה: מחממים את broiler. להביא 3 כוסות מים ומלח לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. מערבבים את הפולנטה וממשיכים ומערבבים עד שהפולנטה עבה, 5 עד 8 דקות.
מעבירים את הפולנטה לגיליון נייר קלף.
מגלגלים את הפולנטה ליומן בקוטר 2 1/2. להכניס למקרר עד מגניב, 30 דקות.
לרסס גיליון אפייה כבד עם תרסיס שמן צמחי. חותכים את הפולנטה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
חותכים כל פרוסה של פולנטה לשניים כדי ליצור צורות חצי ירח ולסדר בשכבה אחת על תבנית אפייה מוכנה.
מברשת עם שמן זית ומפזרים עם פרמזן. לטגן עד הגבינה הוא זהב, 6 עד 7 דקות. להפריש להתקרר במשך 10 דקות.
עבור גבינת עיזים: לנצח את גבינת עיזים, שמנת, בזיליקום, מלח ופלפל בקערה בינונית באמצעות מערבל יד חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך, 1 דקה. מערבבים בצנוברים.
באמצעות שתי כפות למדידה, מניחים 1/2 עד 3/4 כפית בגודל של תערובת גבינת עיזים על גבי פרוסות פולנטה ומגישים.