קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חצי פרלין פקאן עם קרמל בורבון

חצי פרלין פקאן עם קרמל בורבון
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 27%. נסו דלעת וחצי פקאן עם רוטב קרמל, עוגת גבינה פקאן-פרלין עם רוטב קרמל, ו פודינג לחם פרליין עם רוטב קרמל-פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את פרלין, קו תבנית אפייה עם נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
מערבבים את המים והסוכר בסיר על חום גבוה. בעדינות לסובב את המחבת סביב להמיס את הסוכר באופן שווה. באמצעות מדחום ממתקים, לבשל את הסוכר עד שהוא מגיע 188°.
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
3
מוסיפים את חצאי הפקאן לקרמל ומערבבים במהירות את האגוזים כדי לצפות אותם ביסודיות עם הקרמל. כפית את הפרלין על נייר שעווה בשכבה זוגית כדי להתקרר. לאחר הפרלין התקרר, קוצצים אותו דק עם סכין ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פקאןחצאי פקאן
קרמלקרמל
פרליניםפרלינים
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
4
כדי להפוך את parfait, קו 9 על ידי 5 על ידי 3 אינץ מחבת כיכר עם לעטוף פלסטיק, ומאפשר לעטוף עודף מספיק לתלות על הצדדים כדי לכסות את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבת כיכרמחבת כיכר
5
באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, מקציפים את קרם ההצלפה הכבד על מהירות בינונית גבוהה עד שהוא מגיע לפסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מקציףמקציף
6
הסר את הקערה מן המיקסר, עם מרית גומי, לקפל את השמנת החמוצה לתוך הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
7
מעבירים את התערובת לקערה גדולה ומקררים עד הצורך.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
יש חלמונים וחלבון ביצה בקערות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
שים את החלמונים במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk ולהוסיף 1/4 כוס הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מקציףמקציף
10
לטאטא את התערובת במהירות גבוהה עד שתשיג עקביות עבה, צהוב חיוור.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
מעבירים את התערובת לקערה נוספת ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לטאטא את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד קצף. הפחת את המהירות לנמוך ולאט לאט מפזרים את הסוכר 1/4 כוס הנותרים לתוך הלבנים. לאחר הוספת הסוכר, להגדיל את המהירות גבוהה לטאטא עד פסגות בינוניות טופס.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מקציףמקציף
13
מקפלים את תערובת הקרם לתוך החלמונים, ואז לקפל את החלבונים ביצה בשלוש תוספות. מקפלים פנימה פרלין פקאן קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
פרליניםפרלינים
קרםקרם
פקאניםפקאנים
חלמון ביצהחלמון ביצה
14
מלא את מחבת כיכר מוכן עם תערובת semifreddo להחליק את החלק העליון. משוך את עטיפת הפלסטיק מעל ולקפוא לפחות 4 שעות, אבל רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבת כיכרמחבת כיכר
15
כדי להפוך את הקרמל, באמצעות מדחום ממתקים, לבשל את המים והסוכר בסיר בינוני על חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע 193°.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
ממתקיםממתקים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
16
הסר את הקרמל מהחום ומוסיף בזהירות את הקרם הכבד. להחזיר אותו לתנור על אש נמוכה. לאחר הקרם מתמוסס לתוך הקרמל, אתה צריך לסובב את המחבת מעת לעת אבל מנסה לא לערבב את זה, להסיר אותו מהחום ולהוסיף את הבורבון. החזק את הקרמל בטמפרטורת החדר עד שאתה מוכן לשרת אותו.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
בורבוןבורבון
קרמלקרמל
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מחבתמחבת
17
כדי לשרת את semifreddo, למשוך את ניילון לעטוף מלמעלה. הפוך את מחבת כיכר על מגש. לעטוף מגבת מטבח חמה, רטובה על מחבת כיכר בעדינות לשפשף את הצדדים כדי לשחרר את semifreddo. לאחר חצי הגמר הוא שוחרר על מגש, לקלף את לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבת כיכרמחבת כיכר
18
חתוך את חצי הגמר לעשר פרוסות שוות עם סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
19
מגישים כל עם טפטוף של קרמל בורבון.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
קרמלקרמל
20
Reprinted with permission from Southern Comfort: A New Take on the Recipes We Grew Up With by Elison Vines-Rushing and Slade Rushing, © 201
מרכיבים שתצטרך
נוחות דרומיתנוחות דרומית
21
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.אליסון ויינס-רושינג וסלייד ממהרים להתפרץ לסצנה הקולינרית ב-2003 כשפים של בר Oyster היוקרה של ג ' ק, שהניו יורק טיימס כינה "אחת המסעדות החדשות הייחודיות ביותר שיבואו בשנים" וזכה בפרס ג ' יימס בירד לשנת 2004. ב-2005 חזרו בני הזוג ללואיזיאנה כדי לפתוח את לונגבראנץ ' ולאחר מכן את מילה בניו אורלינס ב-2007.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות