חצי פרלין פקאן עם קרמל בורבון
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 27%. נסו דלעת וחצי פקאן עם רוטב קרמל, עוגת גבינה פקאן-פרלין עם רוטב קרמל, ו פודינג לחם פרליין עם רוטב קרמל-פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את פרלין, קו תבנית אפייה עם נייר שעווה.
מערבבים את המים והסוכר בסיר על חום גבוה. בעדינות לסובב את המחבת סביב להמיס את הסוכר באופן שווה. באמצעות מדחום ממתקים, לבשל את הסוכר עד שהוא מגיע 188°.
מוסיפים את חצאי הפקאן לקרמל ומערבבים במהירות את האגוזים כדי לצפות אותם ביסודיות עם הקרמל. כפית את הפרלין על נייר שעווה בשכבה זוגית כדי להתקרר. לאחר הפרלין התקרר, קוצצים אותו דק עם סכין ושמורה.
כדי להפוך את parfait, קו 9 על ידי 5 על ידי 3 אינץ מחבת כיכר עם לעטוף פלסטיק, ומאפשר לעטוף עודף מספיק לתלות על הצדדים כדי לכסות את החלק העליון.
באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, מקציפים את קרם ההצלפה הכבד על מהירות בינונית גבוהה עד שהוא מגיע לפסגות נוקשות.
הסר את הקערה מן המיקסר, עם מרית גומי, לקפל את השמנת החמוצה לתוך הקצפת.
מעבירים את התערובת לקערה גדולה ומקררים עד הצורך.
יש חלמונים וחלבון ביצה בקערות נפרדות.
שים את החלמונים במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk ולהוסיף 1/4 כוס הסוכר.
לטאטא את התערובת במהירות גבוהה עד שתשיג עקביות עבה, צהוב חיוור.
מעבירים את התערובת לקערה נוספת ושמורה.
באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לטאטא את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד קצף. הפחת את המהירות לנמוך ולאט לאט מפזרים את הסוכר 1/4 כוס הנותרים לתוך הלבנים. לאחר הוספת הסוכר, להגדיל את המהירות גבוהה לטאטא עד פסגות בינוניות טופס.
מקפלים את תערובת הקרם לתוך החלמונים, ואז לקפל את החלבונים ביצה בשלוש תוספות. מקפלים פנימה פרלין פקאן קצוץ.
מלא את מחבת כיכר מוכן עם תערובת semifreddo להחליק את החלק העליון. משוך את עטיפת הפלסטיק מעל ולקפוא לפחות 4 שעות, אבל רצוי בין לילה.
כדי להפוך את הקרמל, באמצעות מדחום ממתקים, לבשל את המים והסוכר בסיר בינוני על חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע 193°.
הסר את הקרמל מהחום ומוסיף בזהירות את הקרם הכבד. להחזיר אותו לתנור על אש נמוכה. לאחר הקרם מתמוסס לתוך הקרמל, אתה צריך לסובב את המחבת מעת לעת אבל מנסה לא לערבב את זה, להסיר אותו מהחום ולהוסיף את הבורבון. החזק את הקרמל בטמפרטורת החדר עד שאתה מוכן לשרת אותו.
כדי לשרת את semifreddo, למשוך את ניילון לעטוף מלמעלה. הפוך את מחבת כיכר על מגש. לעטוף מגבת מטבח חמה, רטובה על מחבת כיכר בעדינות לשפשף את הצדדים כדי לשחרר את semifreddo. לאחר חצי הגמר הוא שוחרר על מגש, לקלף את לעטוף פלסטיק.
חתוך את חצי הגמר לעשר פרוסות שוות עם סכין חדה.
מגישים כל עם טפטוף של קרמל בורבון.
Reprinted with permission from Southern Comfort: A New Take on the Recipes We Grew Up With by Elison Vines-Rushing and Slade Rushing, © 201
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.אליסון ויינס-רושינג וסלייד ממהרים להתפרץ לסצנה הקולינרית ב-2003 כשפים של בר Oyster היוקרה של ג ' ק, שהניו יורק טיימס כינה "אחת המסעדות החדשות הייחודיות ביותר שיבואו בשנים" וזכה בפרס ג ' יימס בירד לשנת 2004. ב-2005 חזרו בני הזוג ללואיזיאנה כדי לפתוח את לונגבראנץ ' ולאחר מכן את מילה בניו אורלינס ב-2007.