חצי-שנה ליקר ביצים
צריך ללא גלוטן ומשקאות צמחוניים? ליקר ביצים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך רום, ביצים, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה), אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה, ו קרואסון ביצה פודינג לחם עם סירופ קרמל ליקר ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את 3 המרכיבים הראשונים בקערה בינונית, ומערבבים עם מקצף.
לבשל חלב בסיר כבד מעל חום בינוני גבוה עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב הקצה (לא להרתיח). בהדרגה להוסיף חלב חם לתערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להחזיר תערובת חלב למחבת; לבשל על חום בינוני עד עבה (כ 8 דקות), ערבוב כל הזמן.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח עד custard מתקרר לטמפרטורת החדר( כ 15 דקות), ערבוב לעתים קרובות. מערבבים את יוגורט, רום, וניל; לשפוך תערובת לתוך קערת זכוכית. מכסים ומניחים במקפיא 8 שעות.
הסר תערובת מהמקפיא; תן לעמוד 15 דקות.
מניחים במעבד מזון; תהליך עד חלקה.