חציל הודי ממולא
. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 37%. מתכונים דומים: חציל ממולא הודי מתובל, חצילים הודיים ממולאים בשומשום חמניות מסאלה, ו קארי חצילים (הודי).
הוראות
לגרוף את החלק הפנימי של חצאי החצילים, משאיר 1/4 אינץ ' של בשר מחובר לעור. בערך קוצצים את החצילים שהוסרו, ומניחים את הקליפות בצד.
מחממים את הגהי במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבצל והשום עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את כוסברה, אבקת vindaloo, אבקת צ ' ילי, ומלח; להמשיך לבשל 2 עד 3 דקות עד התבלינים הם ריחניים מאוד. מערבבים את בשר החצילים הקצוצים, ומבשלים עד רך מאוד, מועך כמו שאתה הולך.
יוצקים קצת מים במידת הצורך כדי לשמור על החצילים מלשרוף. שמור על מחית החציל חם על אש נמוכה.
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מטגנים את חצאי החצילים בשמן החם עד קריספ, כ -5 דקות.
הניקוז הפוך על צלחת מצופה במגבת נייר. לאחר סחוט, כפית במילוי שמורות, ומגישים חם.