חציל ועגבניות אופים
חציל ואופה עגבניות עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-58 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מחית עגבניות, גבינת פרמזן, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. . עם כפית ציון של 86% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו חציל עגבניות לאפות, חציל עגבניות זוקיני אופים עם שום ופרמזן, ו חציל עגבניות זוקיני אופים עם שום ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החצילים לפרוסות 1/4 אינץ ' ומלח אותם קלות. תשאיר אותם להזיע 30 דקות. בעוד חצילים הם להפריש, לטגן את הבצל, שום, ושמן זית במחבת גדולה על חום נמוך, מכסה את המחבת עם מכסה כדי לשמור אותם לח.
מטגנים את הבצלים עד שהם רכים והופכים זהב בצבע.
מערבבים את הבזיליקום, אורגנו, מחית עגבניות, מים, מלח ופלפל למחבת הבצל ומבשלים במשך עשר דקות.
בעוד התערובת היא מבעיתה, לשטוף את פרוסות החצילים ולאדות אותם או בסל ספינת מיקרוגל (בשתי קבוצות ב 10 דקות כל אחד) או באוניית קיטור על התנור.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ ' עם תרסיס בישול ללא תרסיס.
מורחים 2 עד 3 כפות של רוטב עגבניות-תערובת על החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן. סדר שכבה אחת של חצילים על החלק התחתון של המנה.
יוצקים שליש רוטב עגבניות על החצילים.
יוצקים מיכל אחד של יוגורט על רוטב העגבניות. חזור על שכבת החצילים, רוטב עגבניות, יוגורט, חצילים, ומעל המנה עם רוטב העגבניות הנותר.
כיסוי צלחת עם נייר ואופים במשך 30 דקות. לחשוף ולפזר את נבט חיטה או פירורי לחם על החלק העליון של התבשיל, ואחריו גבינת פרמזן.
אופים עוד 20 עד 30 דקות; עד ציפוי זהוב חום.