קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

חציל-זיטי פרמזן

חציל-זיטי פרמזן
חציל-זיטי פרמזן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 527 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פסטה זיטי, ביצים, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: זיטי, חציל ופונטינה גראטן, זיטי אפוי עם חצילים ופלפלים קלויים, ו זיטי אפוי עם חצילים וגבינה ריקוטה.

הוראות

1
מניחים את פרוסות החצילים בקערה, ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
תן לנקז מעל קערה במקרר לפחות שעה. אני אוהב לעשות את זה בין לילה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיפים פסטה זיטי, ומבשלים כ 6 דקות, או עד כמעט מכרז. זה יבשל את שאר הדרך בתנור.
מרכיבים שתצטרך
זיטיזיטי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
ניקוז.
6
מערבבים יחד את גבינת ריקוטה וביצים בקערה קטנה. מערבבים במחצית גבינת מוצרלה וגבינת פקורינו רומאנו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מורחים שכבה דקה של רוטב בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ'. מסדרים שכבות של חצילים, גבינה, פסטה זיטי, ועוד רוטב כל הדרך לחלק העליון של המחבת. למעלה עם גבינת מוצרלה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
זיטיזיטי
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד מחומם דרך גבינה הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה