סלט ניקויז עם טונאן צרוב הוא מנה עיקרית המגישה 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 32 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 335 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. 108 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ רשת מזון דורש חומץ יין אדום, עירית, תפוחי אדמה חדשים וטונה באיכות סושי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30, ופסקאטרי דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 87%. ציון זה הוא סופר. נסו סלט טונה צרוב, סלט טונה צרוב, ו סלט ניקויז עם טונה צרובה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
להכנת הוויניגרט: שלב את כל המרכיבים בצנצנת בנייה. הברג את המכסה על הצנצנת ונער את הוויניגרט במרץ כדי להתחלב. הניחו את הרוטב בצד בזמן הכנת הסלט כדי שהטעמים יוכלו להתחתן.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימורים
3
בישול תפוחי האדמה, הביצים והשעועית הירוקה באותו סיר מצמצם את זמן ההכנה ומנקה. לשם כך שמים את תפוחי האדמה בסיר גדול, מוסיפים מים לכיסוי וקורט מלח נחמד; מביאים לרתיחה על אש בינונית. מבשלים את תפוחי האדמה במשך 12 דקות כדי לתת להם יתרון, ואז מוסיפים את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
תפוח אדמה
מים
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
סיר
4
הניחו סלסלת קיטור או מסננת על גבי המים המבעבעים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סל קיטור
מסננת
5
שים את השעועית הירוקה באוניית הקיטור ומכסה במכסה. אדים את השעועית במשך 5 דקות עד שהם רכים פריכים תוך המשך בישול תפוחי האדמה עד שהם רכים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
תפוח אדמה
שעועית
6
מסננים את המים ומכניסים את תפוחי האדמה, הביצים והשעועית הירוקה למסננת; שוטפים מעט מתחת למים קרים. מקלפים את הקליפות מהביצים וחותכים אותם ל-1/2 לאורכם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
תפוח אדמה
קונכיות פסטה
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מסננת
7
מניחים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. משפשפים את הטונה מכל הצדדים בשמן זית, ומעט מהוויניגרט; מתבלים בכמות לא מבוטלת של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ויניגרט
שמן זית
טונה
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
הניחו את הטונה בתבנית החמה וצרבו כ -2 דקות מכל צד; ככל שהטונה מתבשלת, הבשר האדום יהפוך לבן יותר.
מרכיבים שתצטרך
בשר אדום
טונה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מעבירים את הטונה לקרש חיתוך ופורסים.
מרכיבים שתצטרך
טונה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
10
להרכבת הסלט: שלבו את תפוחי האדמה, השעועית הירוקה, העגבניות, הזיתים, האנשובי, הצלפים והעירית בקערת ערבוב גדולה. קח את הוויניגרט ותן לו עוד שייק טוב לשילוב מחדש.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
ויניגרט
אנשובי
תפוח אדמה
עגבנייה
צלפים
עירית
זיתים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
11
מזלפים את הסלט עם מספיק ויניגרט כדי להרטיב במלואו וזורקים בעדינות לציפוי; מתבלים במלח ופלפל. הקפידו לא להדביק את המרכיבים-הדבר החשוב בסלט ניקואז הוא שהוא מסודר יפה על מגש כשכל האלמנטים שומרים על שלמותם האישית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ויניגרט
12
הניחו את הסלט המושלך במרכז מגש הגשה והניחו את הטונה הצרובה בצורה מושכת על החלק העליון ואת הביצים סביב השפה.
ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. קנווד סונומה קאונטי שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
קנווד סונומה קאונטי שרדונה
רוב הפירות של התערובת הזו הגיעו מעמק הנהר הרוסי של מחוז סונומה, הידוע בשל שרדונה המצוין שלו. ניחוחות פירותיים בהירים של אגס, תפוח וליים מאוזנים יפה על ידי תווים מורכבים של וניל קלוי וג ' ינג ' ר. גוף מלא עם תחושת פה שופעת וגימור מרענן פריך.