קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות25
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

חציל טורטינו ברוטב מרינרה זית קלמטה

חציל טורטינו ברוטב מרינרה זית קלמטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל טורטינו חצילים ברוטב מרינרה זית Kalamatan. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 253 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מארון בישול יש 1 אוהדים. אם יש לך פרובולונה, chard שוויצרי, חצי וחצי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו קישואים, חצילים, ופיצת זית Kalamatan, מותן כבש עם ארטישוק ויין אדום-רוטב זית Kalamatan, ו ארטישוק ורוטב מרינרה זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברשת קלה שני הצדדים של החצילים עם שמן, למקם אותם על תבנית אפייה בשכבה אחת ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
אופים בתנור 204° שחומם מראש למכרז ופשוט השחמה על החלק העליון, על 15-20 דקות ולהניח בצד להתקרר.
3
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את השום, פתיתי פלפל אדומים ו chard שוויצרי ו לטגן עד chard השוויצרי נבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים את הקרם, מביאים לרתיחה, מסירים מהחום ומערבבים בפרובולון עד שהוא נמס.
מרכיבים שתצטרך
6
תן לצ ' ארד להתקרר ותערבב את הביצים.מכסים את החלק התחתון של מחבת בצורת אביב משומנת עם 1/3 של החצילים ואחריו 1/2 של תערובת chard השוויצרית, 1/2 של המוצרלה, 1/3 של החצילים, תערובת chard השוויצרי הנותרים, המוצרלה הנותרים, החצילים הנותרים ולבסוף reggiano פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים בתנור שחומם מראש 204° עד העליון הוא חום זהוב הצדדים מבעבעים, על 25-35 דקות.
8
מגישים עם רוטב מרינרה.
מרכיבים שתצטרך