תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל טורטינו חצילים ברוטב מרינרה זית Kalamatan. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 253 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מארון בישול יש 1 אוהדים. אם יש לך פרובולונה, chard שוויצרי, חצי וחצי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו קישואים, חצילים, ופיצת זית Kalamatan, מותן כבש עם ארטישוק ויין אדום-רוטב זית Kalamatan, ו ארטישוק ורוטב מרינרה זית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מברשת קלה שני הצדדים של החצילים עם שמן, למקם אותם על תבנית אפייה בשכבה אחת ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
אופים בתנור 204° שחומם מראש למכרז ופשוט השחמה על החלק העליון, על 15-20 דקות ולהניח בצד להתקרר.
3
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את השום, פתיתי פלפל אדומים ו chard שוויצרי ו לטגן עד chard השוויצרי נבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים את הקרם, מביאים לרתיחה, מסירים מהחום ומערבבים בפרובולון עד שהוא נמס.
מרכיבים שתצטרך
6
תן לצ ' ארד להתקרר ותערבב את הביצים.מכסים את החלק התחתון של מחבת בצורת אביב משומנת עם 1/3 של החצילים ואחריו 1/2 של תערובת chard השוויצרית, 1/2 של המוצרלה, 1/3 של החצילים, תערובת chard השוויצרי הנותרים, המוצרלה הנותרים, החצילים הנותרים ולבסוף reggiano פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים בתנור שחומם מראש 204° עד העליון הוא חום זהוב הצדדים מבעבעים, על 25-35 דקות.