חציל ממולא עם שרימפס ובזיליקום
צריך מנות ראשונות pescatarian? חציל ממולא עם שרימפס ובזיליקום יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 940 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חצילים, מלח ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה טוב. נסו שרימפס ממולאים חצילים, חזיר וחסילונים ממולאים חצילים, ו שרימפס בזיליקום בסגנון תאילנדי עם בזיליקום-אורז קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לגרוף את הבשר של החצילים, קוצצים, ושמורה. קונכיות מעילים בשמן זית, ומתבלים במלח ופלפל; מניחים בצד.
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני גבוה.
לטגן שרימפס, בזיליקום ושום עד שרימפס הופך ורוד, על 1 דקה. מערבבים את החצילים הקצוצים השמורים. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים יין, ומבשלים 5 דקות.
מעבירים לקערה גדולה, ומערבבים את פירורי הלחם וגבינת פרמזן 1/4 כוס. אם התערובת יבשה, מוסיפים עוד שמן זית. תערובת דברים לתוך קליפות חצילים, ומפזרים העליון עם גבינת פרמזן נותרת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות, או עד חציל מכרז.