חציל ממולא של אמא
חציל ממולא של אמא יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 467 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם חצילים, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , אנו ממליצים לנסות גם : האורז הספרדי של אמא, מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
חותכים את החצילים לחצי וגורפים את המרכז, משאירים מספיק בשר בתוך העור, כך שהוא מחזיק את צורתו כאשר אפוי. מרתיחים את החלק במרכז סקופים עד רך מאוד, על 10 עד 12 דקות.
בינתיים, במחבת בינוני חום 1 כף שמן זית על חום בינוני. מתבלים את הבשר במלח ופלפל.
מוסיפים את הבשר הטחון המתובל למחבת ומבשלים עד שכל הנוזל שלו מתאדה והבשר מתחיל להשחים מעט.
מסננים את הבשר, מסירים את השומן המיותר, המיותר.
בואו להתקרר לזמן קצר וקוצצים את הבשר המבושל כך שאין חתיכות גדולות של בשר. במחבת בינונית נוספת על חום בינוני להוסיף את הנותרים 2 כפות שמן זית לטגן את הבצל, פלפלים ושום יחד.
בקערה מערבבים יחד את החצילים המבושלים, הירקות, בשר מבושל, עשבי תיבול, 1 כוס הגבינה, פירורי הלחם והביצה.
ממלאים את חצאי חצילים סקופים עם תערובת זו, מחלק אותו באופן שווה בין 2 החצאים.
למעלה עם עגבניות קצוצות וכוס 1/4 הנותרים של גבינה מגוררת, מתבלים במלח ופלפל, מניחים על מגש תנור משומן או צלחת אפייה, ואופים במשך 50 דקות בתנור שחומם מראש.
בואו מגניב בקצרה, לחתוך widthwise לשרת.