קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

חציל פרמזן: Parmigiana di Melanzane

חציל פרמזן: Parmigiana di Melanzane
גשו לסופר וקנו חצילים, עלי טימין, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו חציל פרמזן (Melanzane alla Parmigiana), Parmigiana di Melanzane (פרמזן חצילים) ורוטב עגבניות עשב טרי, ו חציל, עגבניות ופרמזן אופים (Malanzane alla Parmigiana) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לשטוף ומגבת לייבש את החצילים. חותכים את החצילים אופקית על 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
3
מניחים את הפרוסות במסננת גדולה, מפזרים מלח ומניחים בצד לנוח על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
4
מסננים ושוטפים את החצילים ויבשים על מגבות.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
5
במחבת סאוט, מחממים שמן זית כתית מעולה עד שרק מעשנים. לחץ על חתיכות חצילים סחוט לתוך תערובת פירורי לחם מתובל לטגן עד חום זהוב בהיר משני הצדדים. חזור עם כל החלקים. על גיליון עוגיות לפרוס את 4 חתיכות גדולות של חצילים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
חצילחציל
עוגיותעוגיות
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
6
מניחים 2 כפות של רוטב עגבניות על כל חתיכה ומניחים פרוסה דקה של מוצרלה על גבי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
מוצרלהמוצרלה
7
מפזרים פרמזן, העליון כל אחד עם החלק הקטן הבא של חצילים, ואז רוטב ואז מוצרלה. חזור על תהליך השכבות עד שכל החומרים שימשו, מסיימת שוב עם Parmigiano.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חצילחציל
רוטברוטב
8
מניחים את המחבת בתנור ואופים עד החלק העליון של כל ערימה קטנה הוא חום זהוב תוסס, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
1
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
טימיןטימין
4
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
דגנים חמיםדגנים חמים
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
מלחמלח
5
רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב