קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

חציל פרמזן אני

חציל פרמזן אני
אם יש לכם ביצה, גבינת מוצרלה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה די גרוע. נסו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), פרמזן חצילים, ו פרמזן חצילים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את שני הצדדים של פרוסות החצילים במלח.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מניחים פרוסות במסננת, ומניחים צלחת מתחת למסננת כדי ללכוד נוזל שיזיע מתוך החצילים. אפשר לשבת במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בקערה בינונית, מערבבים את הריקוטה, גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מערבבים בביצה ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
יש לשטוף את החצילים במים קרים עד שכל המלח מוסר. במחבת גדולה, חום 4 כפות שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים שכבה אחת של חצילים במחבת, חום בכל צד. חזור עם פרוסות חצילים שנותרו, באמצעות שמן נוסף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בתבנית אפייה 9x13 אינץ', להפיץ באופן שווה 1 1/2 כוסות של רוטב ספגטי. מסדרים שכבה אחת של פרוסות חצילים על גבי הרוטב. למעלה החצילים עם 1/2 של תערובת הגבינה. חזור על תהליך שכבות עד כל תערובת חצילים וגבינה משמש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
יוצקים את הרוטב שנותר על גבי שכבות, ומפזרים גבינת פרמזן נותרת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
אופים 30 עד 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהרוטב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)