קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

חצילים קלויים וצוללות עגבניות

חצילים קלויים וצוללות עגבניות
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך שמן זית, מלח ופלפל, לחמניות שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפיסטוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ענן אוכמניות עם פיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: צוללות חצילים בגריל עם Mozzarellan וריבת עגבניות, חצילים מיוחדים, ו חצילים עם פרובולונה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
2
בסיר קטן, חום על 1/2 כוס שמן זית כתית במיוחד עם שום כתוש, גבעולי רוזמרין, פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
3
תן שמן להחדיר על אש נמוכה במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, לארגן מדפים קירור מעל 2 גליונות אפייה rimmed. לקצץ את החלק העליון והתחתון של חצילים לחתוך דק את החצילים והעגבניות.
מרכיבים שתצטרך
5
מברישים את החצילים בשמן מתובל, באמצעות מברשת מאפה, ומסדרים את הפרוסות על 1 של המדפים. מסדרים את העגבניות הפרוסות על המדף השני ומתבלים הן את החצילים והן את העגבניות עם מלח ופלפל, לפי הטעם. צלי עד שהחציל רך ומצומק מעט, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
בעוד חצילים ועגבניות צולים, מוסיפים את בזיליקום, פטרוזיליה, אגוזים, פרמזן, ומלח ופלפל, לפי הטעם, במעבד מזון ודופק עד קצוץ דק. עם ריצת המעבד, זרם בכ 1/4 כוס שמן זית כתית נוספת כדי ליצור פסטו עבה. סדר על 1/2 כוס עלי ארוגולה על כל תחתית גליל משנה. למעלה עם פרוסות שכבות של חצילים קלויים, מוצרלה, ועגבניות קלויות.
מרכיבים שתצטרך
7
מורחים כמה פסטו על צמרות רול ולהגדיר במקום.
מרכיבים שתצטרך
8
חותכים את הצוללות לשניים ומגישים.