חצילים קלויים וצוללות עגבניות
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך שמן זית, מלח ופלפל, לחמניות שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפיסטוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ענן אוכמניות עם פיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: צוללות חצילים בגריל עם Mozzarellan וריבת עגבניות, חצילים מיוחדים, ו חצילים עם פרובולונה.
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
בסיר קטן, חום על 1/2 כוס שמן זית כתית במיוחד עם שום כתוש, גבעולי רוזמרין, פתיתי פלפל אדום.
תן שמן להחדיר על אש נמוכה במשך כמה דקות.
בינתיים, לארגן מדפים קירור מעל 2 גליונות אפייה rimmed. לקצץ את החלק העליון והתחתון של חצילים לחתוך דק את החצילים והעגבניות.
מברישים את החצילים בשמן מתובל, באמצעות מברשת מאפה, ומסדרים את הפרוסות על 1 של המדפים. מסדרים את העגבניות הפרוסות על המדף השני ומתבלים הן את החצילים והן את העגבניות עם מלח ופלפל, לפי הטעם. צלי עד שהחציל רך ומצומק מעט, כ -15 דקות.
בעוד חצילים ועגבניות צולים, מוסיפים את בזיליקום, פטרוזיליה, אגוזים, פרמזן, ומלח ופלפל, לפי הטעם, במעבד מזון ודופק עד קצוץ דק. עם ריצת המעבד, זרם בכ 1/4 כוס שמן זית כתית נוספת כדי ליצור פסטו עבה. סדר על 1/2 כוס עלי ארוגולה על כל תחתית גליל משנה. למעלה עם פרוסות שכבות של חצילים קלויים, מוצרלה, ועגבניות קלויות.
מורחים כמה פסטו על צמרות רול ולהגדיר במקום.
חותכים את הצוללות לשניים ומגישים.