קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

לחם פומפרניקל

לחם פומפרניקל
לחם פומפרניקל הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 373 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מולסה, גרגרי קפה נמס, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 34%, המנה הזו לא כל כך גדולה. מתכונים דומים: לחם פומפרניקל, לחם פומפרניקל, ו לחם פומפרניקל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 20
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים יחד 3 מרכיבים ראשונים בקערת הערבוב של מערבל מעמד חשמלי כבד.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
3
תן לעמוד 5 דקות.
4
מוסיפים קפה ו -4 המרכיבים הבאים לתערובת השמרים. מקציפים במהירות נמוכה עם מצורף וו בצק במשך 1 דקה או עד בצק רך מגיע יחד. מקציפים במהירות בינונית 4 דקות. (הבצק יהיה מעט דביק.)
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
בצקבצק
שמריםשמרים
5
הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות; מעצבים בצק לכיכר אליפסה בגודל 9 על 5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה; מצפים קלות בתרסיס בישול, ומכסים ברפיון בניילון. כבו את התנור והכניסו כיכר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תנורתנור
7
מניחים לתפוח 30 דקות או עד שהכיכר מוכפלת בכמויות גדולות.
8
הסר כיכר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר וזורק ניילון. מחממים תנור ל 37
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תנורתנור
10
אופים לחם במשך 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מוציאים מהתנור ומברישים בחמאה מומסת. מגניב על רשת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
12
פומפרניקל בסגנון גרמני
מרכיבים שתצטרך
פומפרניקלפומפרניקל
13
לחמניות: טפיחו בצק לריבוע בגודל 10 אינץ '(עובי 1/2 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
14
חותכים לריבועים בגודל 2 אינץ'.
15
מגלגלים לכדורים בגודל 1 1/2 אינץ ' ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. המשך עם המתכון לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
16
אופים בחום של 375 במשך 10 עד 12 דקות או עד להשחמה קלה. (גורם 25
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
רולס).
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
18
פומפרניקל בסגנון גרמני
מרכיבים שתצטרך
פומפרניקלפומפרניקל
19
לחמניות עם קימל: עקוב אחר ההוראות לפומפרניקל בסגנון גרמני
מרכיבים שתצטרך
פומפרניקלפומפרניקל
זרעי קימלזרעי קימל
גלולגלול
20
רולס, הוספת 1 כף זרעי קימל. המשך עם המתכון לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
גלולגלול
1
מוסיפים לבצק 3/4 כוס צימוקים (או צימוקים זהובים) ו -1 כוס אגוזי מלך קלויים קצוצים גס לפני הערבוב. מעצבים בצק לכדור, ומשטחים בעדינות לעיגול בגודל 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
צימוקיםצימוקים
אגוזי מלךאגוזי מלך
בצקבצק
2
חותכים 3 חריצים בבצק (1/4 עד 1/2 אינץ ' עמוק) בעזרת סכין קילוף חדה רגע לפני האפייה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
3
להקציף יחד 1 חלבון ביצה ו -3 כפות מים בקערה קטנה; מברישים כיכר בתערובת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
אופים בחום של 375 למשך 38 דקות או עד שקטיף עץ המוחדר במרכז יוצא נקי. להשמיט צחצוח על חמאה מומסת. (עושה 1 כיכר).
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
לחם פומפרניקל חמוץ-שיפון: המתנע החמצמץ מעניק ללחם הנועז הזה טעם חריף עדין. הפחיתו מים ל -1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פומפרניקלפומפרניקל
לחםלחם
מיםמים
שיפוןשיפון
6
להוסיף 2 כפות בראונינג ותבלינים רוטב 1 כוס חמוץ המתנע לבצק; לערבב עם בצק וו קובץ מצורף במהירות בינונית-גבוהה עם כבד החובה לעמוד מיקסטר 5 דקות. המשך עם המתכון לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב תיבולרוטב תיבול
בצקבצק
7
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו מטבח זר רוטב.
מרכיבים שתצטרך
זר מטבחזר מטבח
רוטברוטב