חשיש עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חשיש עוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, פטריות, חלמונים ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציץ ביצים ועוף, חשיש עוף, ו חשיש עוף.
הוראות
מערבבים עוף וחצי וחצי בתנור הולנדי; מבשלים על אש נמוכה 10 דקות, ומניחים בצד
ממיסים חמאה בסיר כבד על אש נמוכה; מוסיפים קמח ומערבבים עד לקבלת חלקה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב; לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מבעבע.
מערבבים 1/4 כוס רוטב לבן חם לתוך חלמונים ביצה; מוסיפים לתערובת רוטב חם הנותרים, ערבוב כל הזמן. מערבבים במלח ופלפל.
מוסיפים חצי רוטב לתערובת עוף בתנור ההולנדי; מערבבים היטב.
יוצקים תערובת עוף לתוך תבשיל 2 ליטר משומן היטב.
מפזרים פטריות באופן שווה על תערובת עוף.
מוסיפים בצל ו 1/4 כוס גבינה לרוטב הנותר; מערבבים היטב, ושופכים על פטריות.
מפזרים עם שאריות גבינה. מטאטאים 6 אינץ ' מחום במשך 7 דקות או עד העליון הוא השחמה קלות.