חשיש פורל מעושן עם תפוחי אדמה ותירס
חשיש פורל מעושן עם תפוחי אדמה ותירס עשויים להיות התוספת שחיפשתם. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו פילה פורל, מלח ופלפל, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חשיש פורל מעושן, חשיש פורל מעושן Lemony, ו חשיש פורל מעושן עם חרדל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק גדולה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על חום מתון, משליך, עד חום רך וזהוב, 5 עד 6 דקות.
מוסיפים את הבצל והבצל ומבשלים עד מתרכך.
מוסיפים את התירס ואת הטרוטה ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך. מתבלים את החשיש במלח ופלפל.
במחבת רדודה של מים רותחים, לחלוט את הביצים עד שהלבנים נקבעים והחלמונים עדיין נוזליים, כ 3 דקות.
הסר את הביצים עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. תלוש את החשיש על הצלחות, למעלה עם הביצים ומגיש מיד.