חתיכות ברווז כתום / ג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 3413 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 310 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אחוריים ברווז, סלרי, פטריות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו שוקולד מריר כתום וחלקי קוקוס, Gratin כתום Gingered, ו סלק כתום זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר את העור ואת כל השומן גלוי מרגלי ברווז וירכיים; לחתוך את הירכיים את הרגליים כדי להפוך 8 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
2
מניחים מרווה, גרידה כתומה, חומץ בלסמי, זנגביל מגורד, allspice, מלח גס ופלפל מרגמה לטחון עם עלי כדי ליצור משחה, להוסיף קצת שמן זית רק במידת הצורך.לשפשף להדביק על חתיכות ברווז; מקום בשקית zip נעילה, לדחוף את האוויר החוצה לאטום, לקרר במשך 3 או 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
מוסיפים יין אדום לירקות ומחבת deglaze, מוסיפים מיץ תפוזים שמור; מערבבים; מוסיפים לאט חלב חמאה תוך כדי stiring.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
אבקת זרעי אהבה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
הוסף מיצים ותבלינים שמורים שנותרו בשקית נעילת zip למחבת ולהחזיר חתיכות ברווז למחבת עם כל מיצים שנצברו.ירקות כפית ומיצים על חתיכות ברווז, מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים מכוסה במשך 45 דקות, להסיר כיסוי, להגדיל את החום בינוני גבוה ולהפחית את הנוזל עד שהוא מתחיל להתעבות מעט; על 15 דקות.התאם תיבול, להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.(אם אתה רוצה אתה יכול להוסיף תרחיף של 1 כפית קורנפלור ו 2 כפות מים קרים; להוסיף למחבת ולהביא להרתיח כדי לעבות).