חתן ביצים: ביצים קשות מטוגנות תאילנדיות ברוטב תמרינדי
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ורוטב פסקטריאני? ביצים חתן: ביצים קשות מטוגנות תאילנדית ברוטב תמרינדי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו חצי פלפל, מים, רוטב דגים תאילנדי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. נסו פרויקט ענייני מזון: אורז מטוגן קארי עם ביצים קשות, ביצים קשות עם רוטב עגבניות צ'ילי, ו איך לבשל: ביצים קשות עם רוטב עגבניות צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את שאלוט פרוס ו 1/4 כוס שמן צמחי למחבת קטנה להגדיר על חום נמוך (זה הכרחי כי אתה מוסיף את שאלוט לשמן קר שמא הם שורפים לפני טחינה). ערבוב כל הזמן, לבשל את שאלוט עד שהם חום זהוב ופריך. עם כפית מחוררת, להעביר את בצלצלים מטוגנים לצלחת מרופדת מגבת נייר; להפריש.
הוסף מספיק שמן לסיר בינוני, כך שהוא מגיע עד כ 2 אינץ ' גבוה.
מניחים את הסיר על חום בינוני גבוה. ברגע שהשמן חם, בעדינות לזרוק את הביצים קשות לתוכו. מערבבים את הביצים סביב כדי להבטיח אפילו בראונינג. לאחר שחיית הביצה ביסודיות, לדוג אותם עם כפית מחוררת, לחתוך אותם לשניים עם סכין משונן, ולסדר את הביצים חצויות על מגש הגשה.
זרוק את השמן באותו מחבת שבו יש לך מטוגן בצלצלי ולהגדיר את המחבת על חום בינוני.
מוסיפים את הסוכר החום, רוטב דגים, תמרינד ומים אליו; מביאים את התערובת לרתיחה עדינה, תוך ערבוב מתמיד. לאחר שהסוכר נמס לחלוטין, לבדוק עקביות. הרוטב צריך להיות עקביות של סירופ מייפל. אם בשלב זה הרוטב עדיין רזה מדי, להפחית אותו קצת יותר. אם הוא עבה מדי, להוסיף קצת יותר מים כדי לדלל אותו. ברגע שיש לך את העקביות הרצויה, להסיר את המחבת מחום ושופכים את הרוטב על הביצים מוכנות.
מפזרים את שאלוט מטוגן על החלק העליון של הביצים.
מקשטים עם רסיסי פלפל אדום ועלי כוסברה.
מגישים ביצים חתן עם אורז יסמין מאודה.