טאסי דלעת פקאן
Tassies דלעת פקאן יכול להיות רק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. לתוספת זו יש 288 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. תמורת 47 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת חצי-חצי, אגוז מוסקט טחון, חלמון ביצה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). נסו פיצה קינוח פאי דלעת פקאן עם קצפת מייפל , עוגת שטרויזל פקאן דלעת - ללא גלוטן, ללא סויה, טבעוני ומאפינס שטרויזל דלעת פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, שמנת חמאה וגבינת שמנת. מקציפים פנימה קמח. יוצרים 24 כדורים. באצבעות מקומחות, לוחצים על התחתית ומעלה את הדפנות של כוסות מאפינס מיניאטוריות משומנות.
אופים ב-325 מעלות למשך 8-10 דקות או עד שהשוליים משחימים קלות.
בינתיים מערבבים בקערה 1/2 כוס סוכר חום, דלעת, 4 כפיות חמאה, חלמון ביצה, שמנת, תמציות, קינמון ואגוז מוסקט. כף לתוך כוסות חמות.
מערבבים את הפקאנים ושארית הסוכר החום והחמאה; מפזרים מעל המילוי.
אופים 23-27 דקות יותר או עד להתייצבות והשוליים מזהיבים. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות.