צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? טאקו Tilapia צ'יפוטלה עם סלסה מנג זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. מתכונים דומים: סלסה צלויה עם שעועית שחורה, מנגו, ליים וכוסברה, צ'יפוטלה טאקו דגים עם סלסה אפרסק כוסברה, ו צ'יפוטלה טאקו דגים עם סלסה מנגו.
הוראות
1
מערבבים יחד את אבקת צ 'יפוטלה צ' ילה, אבקת שום, מלח, ופלפל שחור סדוק בקערה רדודה.
מברישים את פילה אמנון עם שמן קנולה, ולחץ לתוך תערובת התבלינים כדי מעיל, ולהניח בצד. הפוך את הסלסה על ידי ערבוב יחד את המנגו, חלפיניו, בצל אדום, שום שן 1, כוסברה, ומיץ ליים בקערה נפרדת, ולהניח בצד. הפוך את איולי על ידי ערבוב יחד את פירה צ ' יפוטלה, שום שן 1, ומיונז בקערה קטנה, ולהניח בצד.
להביא את השעועית השחורה ו 2 שיני שום לרתיחה בסיר עם קמצוץ של מלח. כיסוי, ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות. בינתיים, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים את אמנון עד אטום במרכז, ופריך משני הצדדים, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
אמנון
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחממים את הטורטיות במחבת מעל חום בינוני, ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
כדי לשרת, מניחים את טורטיות על צלחת, כפית על כמה אורז ספרדי שעועית שחורה. למעלה עם כמה מיקס קולסלאו, אמנון חם, וכפית של סלסה מנגו-כוסברה. למעלה עם מנה של איולי צ ' יפוטלה להגיש.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.