קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

טאקו Chipotle Tilapia עם מנגו-סלסה כוסברה

טאקו Chipotle Tilapia עם מנגו-סלסה כוסברה
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? טאקו Tilapia צ'יפוטלה עם סלסה מנג זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. מתכונים דומים: סלסה צלויה עם שעועית שחורה, מנגו, ליים וכוסברה, צ'יפוטלה טאקו דגים עם סלסה אפרסק כוסברה, ו צ'יפוטלה טאקו דגים עם סלסה מנגו.

הוראות

1
מערבבים יחד את אבקת צ 'יפוטלה צ' ילה, אבקת שום, מלח, ופלפל שחור סדוק בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מברישים את פילה אמנון עם שמן קנולה, ולחץ לתוך תערובת התבלינים כדי מעיל, ולהניח בצד. הפוך את הסלסה על ידי ערבוב יחד את המנגו, חלפיניו, בצל אדום, שום שן 1, כוסברה, ומיץ ליים בקערה נפרדת, ולהניח בצד. הפוך את איולי על ידי ערבוב יחד את פירה צ ' יפוטלה, שום שן 1, ומיונז בקערה קטנה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנוןפילה אמנון
מחית צ 'יפוטלה צ' ילהמחית צ 'יפוטלה צ' ילה
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
איוליאיולי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
להביא את השעועית השחורה ו 2 שיני שום לרתיחה בסיר עם קמצוץ של מלח. כיסוי, ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות. בינתיים, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים את אמנון עד אטום במרכז, ופריך משני הצדדים, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
אמנוןאמנון
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מחממים את הטורטיות במחבת מעל חום בינוני, ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
כדי לשרת, מניחים את טורטיות על צלחת, כפית על כמה אורז ספרדי שעועית שחורה. למעלה עם כמה מיקס קולסלאו, אמנון חם, וכפית של סלסה מנגו-כוסברה. למעלה עם מנה של איולי צ ' יפוטלה להגיש.
מרכיבים שתצטרך
תערובת אטריות לבישול מהיר ורוטב שמנת ועיריתתערובת אטריות לבישול מהיר ורוטב שמנת ועירית
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
אמנוןאמנון
איוליאיולי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו