קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

טאקו Chipotle Tilapia עם מנגו-סלסה כוסברה

טאקו Chipotle Tilapia עם מנגו-סלסה כוסברה
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? טאקו Tilapia צ'יפוטלה עם סלסה מנג זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. מתכונים דומים: סלסה צלויה עם שעועית שחורה, מנגו, ליים וכוסברה, צ'יפוטלה טאקו דגים עם סלסה אפרסק כוסברה, ו צ'יפוטלה טאקו דגים עם סלסה מנגו.

הוראות

1
מערבבים יחד את אבקת צ 'יפוטלה צ' ילה, אבקת שום, מלח, ופלפל שחור סדוק בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מברישים את פילה אמנון עם שמן קנולה, ולחץ לתוך תערובת התבלינים כדי מעיל, ולהניח בצד. הפוך את הסלסה על ידי ערבוב יחד את המנגו, חלפיניו, בצל אדום, שום שן 1, כוסברה, ומיץ ליים בקערה נפרדת, ולהניח בצד. הפוך את איולי על ידי ערבוב יחד את פירה צ ' יפוטלה, שום שן 1, ומיונז בקערה קטנה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנוןפילה אמנון
מחית צ 'יפוטלה צ' ילהמחית צ 'יפוטלה צ' ילה
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
איוליאיולי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להביא את השעועית השחורה ו 2 שיני שום לרתיחה בסיר עם קמצוץ של מלח. כיסוי, ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות. בינתיים, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים את אמנון עד אטום במרכז, ופריך משני הצדדים, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
אמנוןאמנון
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחממים את הטורטיות במחבת מעל חום בינוני, ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
כדי לשרת, מניחים את טורטיות על צלחת, כפית על כמה אורז ספרדי שעועית שחורה. למעלה עם כמה מיקס קולסלאו, אמנון חם, וכפית של סלסה מנגו-כוסברה. למעלה עם מנה של איולי צ ' יפוטלה להגיש.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניותקציצות עוף צמחוניות
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
אמנוןאמנון
איוליאיולי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו