זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית מתכונים דומים: טאקו דג הליבוט עם רוטב גוואקמולי, טאקו דג הליבוט עם רוטב גוואקמולי, ו טאקו דג הליבוט.
הוראות
1
מחממים מחבת גריל או גריל מקורה לחום גבוה או, להכין גריל חיצוני.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
2
טפטוף הליבוט עם שמן זית כתית מעולה כדי למנוע מהדגים להידבק למחבת הגריל או לגריל. דג העונה עם מלח ופלפל, לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
הליבוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
3
רול סיד על הדלפק כדי לקבל מיצים זורמים. כמו כן, כל הדרים בשלים ניתן להציב בתנור מיקרוגל במשך 10 שניות בהגדרה גבוהה כדי לגרום למיצים לזרום. דג גריל 4 עד 5 דקות בכל צד או עד אטום. לסחוט את המיץ של 1 סיד למטה על הדג ולהסיר מן המחבת או הגריל. דגים פתית לתוך נתחים גדולים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ירקות בתערובת קליפורניה
ערמוני מים, משולבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בעוד דגים מתבשלים, בבלנדר או מעבד מזון, לשלב בשר אבוקדו, מיץ לימון, פלפל קאיין, יוגורט ומלח. לעבד רוטב גוואקמולי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
1 שאלוט, מגורר או טחון
נקניקיות, בגריל
1/2 קילו חזה הודו
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
כאשר דגים יורדים מחבת הגריל או הגריל, שלפוחית ועוטפת טאקו רכה חום. כדי להרכיב, לפרק דגים ולערום חלק מהבשר לתוך קליפות רכות למרוח עם רוטב גוואקמולי. למעלה עם חסה קרועה, מקפלים טאקו מעל ולאכול!
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגריל
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
1 כף מרסלה יבשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.