טאקו דגים עם סלט שומשום-ג'ינג'ר
המתכון טאקו דגים עם סלט שומשום ג'ינג'ר יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 20 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 394 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך זנגביל, טורטיות תירס, יוגורט יווני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו טאקו דגים עם סלט ג'ינג'ר שומשום, מנגל עוף וונטון טאקו עם סלט שומשום, ו טאקו דגים חריפים עם סלט כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת לא דביקה או מחבת גריל על חום בינוני. דג מעיל עם ספריי בישול; מפזרים מלח ופלפל.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 1012 דקות, מסתובבים פעם אחת, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מערבבים יוגורט הבא 5 מרכיבים (דרך דבש) בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מערבבים רוטב וסלט כרוב לערבב, זורק למעיל.
דגים פתית לחתיכות עם מזלג.
מניחים 2 אונקיות דגים בכל טורטייה. למעלה עם סלט כרוב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.