טאקו הודו לבישול איטי
טאקו הודו לבישול איטי יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1062 קלוריות, 159 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו חסה, רוטב אנצ'ילדה, קונכיות טאקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו טאקו הודו לבישול איטי, טאקו שומה טורקיה בישול איטי, ו מדהים בישול איטי טאקו הודו + וידאו (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים הודו עם מלח ומניחים בבישול איטי, צד הבשר למעלה. מכסים ומבשלים על נמוך עד הטמפרטורה הפנימית של טורקיה רושמת 74° על מדחום קריאה מיידית, 4 עד 6 שעות.
להסיר בשר הודו מעצם, לגרוס אותו, ואז לזרוק עם רוטב אנצ ' ילדה.
מניחים 1/4 כוס הודו בתוך כל קונכייה טאקו העליון עם חסה, אבוקדו, סלסה וגבינה מגורר.