קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות71
מגזין

טאקו טונה מצופה צ'ילה

טאקו טונה מצופה צ'ילה
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? טאקו טונה מצופה צ'ילה יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 528 קלוריות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם סטייק טונה ברמה של סושי, ארוגולה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. נסו צ'ילי קרוש טונה Ahi & סלט אבוקדו עם רוטב שום כוסברה (GF!) ... ו Fave five Friday: Healthy טונה, כמון מטוגן במחבת-צ'ילה דג מצופה בדג, ו צדפות צ'ילי עם סלט מלפפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מיץ תפוזים, צ ' יפוטלס, וחומץ לרתיחה בסיר כבד 1 - עד 1 1/2 ליטר, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד מופחת 1/3 כוס נדיבה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מחום וקריר.
3
בעוד רוטב מתקרר, להכין גריל פחם או גז לבישול. אם באמצעות גריל פחם, פתחי אוורור בתחתית הגריל, ואז פחם אור. אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 3 עד 4 שניות. אם באמצעות גריל גז, מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז להפחית את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
בזמן שהגריל מתחמם, מערבבים כוסברה, כמון, אבקת צ ' ילי, פלפל שחור ומלח כשר בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מברשת טונה מכל הצדדים עם 1 כף שמן (סך), ואז מעיל את כל הצדדים באופן שווה עם תערובת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
דַק-דַק-
6
טונה גריל על מתלה משומן קל, חשוף, פונה חום מכל הצדדים, עד השחמה מבחוץ אבל עדיין נדיר במרכז, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
תנו לטונה לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
8
בעוד הטונה עומדת, טורטיות חום על הגריל, מתהפך פעם אחת, עד חם, על 1 דקה, ולשמור חם, עטוף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
לזרוק jicama עם כוסברה, מיץ ליים, הנותרים שמן כף, מלח ופלפל לטעום בקערה קטנה. חצי, בור, וקילוף אבוקדו, ואז לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
JicamaJicama
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
שים טורטייה על כל אחד 4 צלחות. מחלקים ארוגולה, ג ' יקמה, ואבוקדו בין טורטיות, הסדרת מרכז למטה שווה של כל אחד. פורסים טונה בעובי 1/4 אינץ ' ומחלקים בין טאקו.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
JicamaJicama
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
11
רסס צ ' יפוטלה באופן שווה על טונה ולגלגל טאקו כדי לצרף מילוי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
1
* אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, טונה יכול להיות מבושל חם משומן קל היטב מתובל היטב מחבת גריל על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של דריוש עם 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
מרלו עם חתימה של דריוש
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק