טאקו טונה מצופה צ'ילה
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? טאקו טונה מצופה צ'ילה יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 528 קלוריות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם סטייק טונה ברמה של סושי, ארוגולה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. נסו צ'ילי קרוש טונה Ahi & סלט אבוקדו עם רוטב שום כוסברה (GF!) ... ו Fave five Friday: Healthy טונה, כמון מטוגן במחבת-צ'ילה דג מצופה בדג, ו צדפות צ'ילי עם סלט מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מיץ תפוזים, צ ' יפוטלס, וחומץ לרתיחה בסיר כבד 1 - עד 1 1/2 ליטר, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד מופחת 1/3 כוס נדיבה, 15 עד 20 דקות.
בעוד רוטב מתקרר, להכין גריל פחם או גז לבישול. אם באמצעות גריל פחם, פתחי אוורור בתחתית הגריל, ואז פחם אור. אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 3 עד 4 שניות. אם באמצעות גריל גז, מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז להפחית את החום בינוני גבוה.
בזמן שהגריל מתחמם, מערבבים כוסברה, כמון, אבקת צ ' ילי, פלפל שחור ומלח כשר בקערה רדודה.
מברשת טונה מכל הצדדים עם 1 כף שמן (סך), ואז מעיל את כל הצדדים באופן שווה עם תערובת תבלינים.
טונה גריל על מתלה משומן קל, חשוף, פונה חום מכל הצדדים, עד השחמה מבחוץ אבל עדיין נדיר במרכז, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
בעוד הטונה עומדת, טורטיות חום על הגריל, מתהפך פעם אחת, עד חם, על 1 דקה, ולשמור חם, עטוף בנייר כסף.
לזרוק jicama עם כוסברה, מיץ ליים, הנותרים שמן כף, מלח ופלפל לטעום בקערה קטנה. חצי, בור, וקילוף אבוקדו, ואז לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
שים טורטייה על כל אחד 4 צלחות. מחלקים ארוגולה, ג ' יקמה, ואבוקדו בין טורטיות, הסדרת מרכז למטה שווה של כל אחד. פורסים טונה בעובי 1/4 אינץ ' ומחלקים בין טאקו.
רסס צ ' יפוטלה באופן שווה על טונה ולגלגל טאקו כדי לצרף מילוי.
* אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, טונה יכול להיות מבושל חם משומן קל היטב מתובל היטב מחבת גריל על חום גבוה בינוני.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של דריוש עם 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
![מרלו עם חתימה של דריוש]()
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק