מתכון טופו טאקו אני מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 255 קלוריות. 351 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם בצל, גבינת צ'דר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טאקו טופו, טאקו טופו, ו טאקו טופו אני.
הוראות
1
מעל חום בינוני מטגנים את הטופו, השמן, השום והבצל במחבת גדולה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
טופו
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את אבקת הצ ' ילי, פפריקה, קאיין, כמון, מלח, מיץ ליים ורוטב עגבניות למחבת ומערבבים. לבשל במשך 3 דקות. מערבבים בכוסברה. תערובת כפית בקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחון
רוטב עגבניות
מיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברה
פפריקה
כמון
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
3
כפית את תערובת טופו לתוך קונכיות טאקו. למעלה התערובת עם חסה, עגבניות, אבוקדו, גבינת צ ' דר וסלסה.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Windracer Russian River Pinot Noir עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.