טאקו ספגטי פיאסטה
טאקו ספגטי פיאסטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-233 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו קונכיות של טאקו, ספגטי, רוטב פסטה עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו ספגטי פיאסטה, סאסי פיאסטה ספגטי, ו ספגטי פיאסטה עם בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה; לנקז.
בינתיים, ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל היטב; לנקז. מערבבים בתערובת תיבול טאקו ומים.
חום לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים חשפו 3 עד 4 דקות או עד מעובה. מערבבים ברוטב פסטה; מבשלים מעל חום בינוני עד חם. מערבבים ספגטי מבושל.
בינתיים, קונכיות טאקו חום כפי שמכוונים על תיבה. כפית על תערובת ספגטי 1/2 כוס לתוך כל קונכיית טאקו; העליון עם עגבניות וגבינת פרמזן.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.