טאקו רך הליבוט המתכון יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך על 25 דקות. מנה עיקרית זו כוללת 287 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו כוסברה, מלח, טורטיות קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. 38 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 95%. נסו הליבוט רך טאקו לשניים, טאקו הליבוט, ו טאקו הליבוט באלסקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו את המנגו, האבוקדו, הבצל, הג ' לפנו, הכוסברה, 2 כפיות שמן, מיץ לימון ודבש; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 פלפל ארבול מיובש
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מברישים את הליבוט בשמן שנותר; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הליבוט
דַק-
3
הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מצפים קלות את מתלה הגריל. גריל הליבוט, מכוסה, על אש גבוהה או לצלות 3-4 ב. מהאש במשך 3-5 דקות מכל צד או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
הליבוט
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מניחים עלי חסה על טורטיות; למעלה עם תערובת דגים ומנגו.
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. בלוק האהבה פינו גרי עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
לאבבלוק פינו גרי
לאבבלוק פינו גרי הוא זהוב חיוור עם רמזים לירוק. הבציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים ורמז לאננס בשל. החיך חושף אגס עלום וכתום דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.