טאקו רך עוף צ'יפוטלה בגודל ביס (טינגה דה פולו)
המתכון Bite-Size Chipotle Chicken Soft Taco (tinga de pollo) יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 25 שעות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 107 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם עגבניות שזיף, טורטיות תירס, שיני שום; 1, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו טאקו Bite-size, עוף וופלים בגודל ביס, ו צ'יקן טינגה טאקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עוף עם מים, חצי בצל, שן שום שלמה, עלה דפנה, ו 1 כפית מלח בינוני (3 - עד 4-ליטר) סיר. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים בבית רתיחה חשופה במשך 10 דקות. לכסות ולתת לשבת עד העוף מבושל רק דרך (165°F על מדחום מיידי לקרוא), על 15 דקות.
מעביר עוף ללוח חיתוך. מסננים ושמור 1 כוס מרק עבור tinga ולשמור מרק שנותר לשימוש נוסף.
כאשר עוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס אותו, להיפטר עור ועצמות.
חותכים X בתחתית של כל עגבנייה. Blanch בסיר של מים רותחים במשך 1 דקה.
מעבירים עגבניות לקערה של מי קרח. לקלף וליבה, ואז דק קוצצים.
לבשל נשאר בצל קצוץ עם 1/4 כפית מלח בשמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים שום ומתפוררים אורגנו, ואז לבשל, ערבוב, עד ריחני, 1 דקה.
מוסיפים עגבניות וממשיכים לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מעובה אבל עדיין שובב, 10 עד 15 דקות.
מחממים תנור ל 177° (טוסטר אובן עובד בסדר, מדי).
מוסיפים עוף, 3/4 כוס של נוזל בישול שמור, וצ ' יפוטלה לרוטב העגבניות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה ונוזל עודף הוא כמעט התאדה לחלוטין, 10 עד 15 דקות. קר לחמם ולרטב עם נוזל בישול נוסף אם התערובת נראית יבשה.
בינתיים, באמצעות חותך עוגיות, לחתוך מעגל מכל טורטייה, לערום 12 בכל אחד משני גיליונות מקופלים של רדיד (שאריות טורטייה שמורות chilaquiles). לעטוף כל מחסנית בנייר כסף חם דרך בתנור, 5 עד 10 דקות.
כדי לשרת, לארגן טורטיות חמות על מגש מחומם ולחלק תערובת עוף ביניהם (כ 1 כף מעוגלת לכל טורטייה), כפיות אותו על מרכז כל טורטייה.
מפזרים גבינה ומעל כל טאקו עם sprig כוסברה.
* תערובת עוף יכול מורכב עד 2 ימים קדימה. לחמם בסיר כבד על אש נמוכה, להרטיב אותו עם מים או מרק, במידת הצורך.* למרות שאנחנו מעדיפים את הטעם של עגבניות טריות בצלחת זו, אם אתה רוצה, אתה יכול להחליף דל 2 כוסות של עגבניות משומרות מנוקזות וקצוץ.