אם יש לכם כוסברה, גזר, טורטיות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור יום העצמאות. נסו טאקו חזיר משך עם סלט כרוב, הלך לדוג, טאקו שפמנונים עם סלט צ'יפוטלה., ו צ'יפוטלה צלוי טאקו חזיר עם סלט כרוב אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את סלט הכרוב: בקערה בינונית לשלב את המיונז, שמנת כבדה, פלפל צ ' יפוטלה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפל
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את הכרוב, גזר ובצל לתערובת המיונז ומערבבים היטב. הגדר aside.In קערה בינונית מערבבים את הכמון, שמן זית, מיץ ליים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
¼ כפית אורגנו
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הוסף את השרימפס וזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
מניחים את השרימפס במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים כ 2 דקות בכל צד או עד השרימפס cooked.To מגישים, סלט כרוב עם כפית על הטורטייה, ואז למעלה עם שרימפס וכוסברה טרייה.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.