קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט אוכמניות עם גבינת ליים

טארט אוכמניות עם גבינת ליים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טארט אוכמניות עם קרם סיד. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 302 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם קליפת ליים, מלח, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טארטלי ליים מפתח, טארט לימון, ו טארט פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף סוכר ומיץ ליים בסיר בינוני כבד להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מקציפים בחלמונים, ואז חמאה. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד עבה, חלק, ורק מתחיל בועה, ערבוב כל הזמן, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
הסר מהחום.
4
מערבבים קליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לייםקליפת ליים
5
מעבירים לקערה קטנה. לחץ על עטיפת פלסטיק על פני השטח של קורט. מקררים עד קור, לפחות 4 שעות. (ניתן לעשות 4 ימים קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מוסיפים חמאה וחותכים פנימה, באמצעות/כיבוי פניות, עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
מוסיפים 2 כפות שמנת וחלמון ביצה. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג עד טופס גושים לחים, הוספת שמנת נוספת על ידי כפית כפית אם הבצק יבש. לעצב בצק לתוך יומן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
4
חותכים לרוחב ל 8 סיבובים שווים. לחץ על כל סיבוב מעל הצדדים התחתון ומעלה של 3 3/4x3/4 אינץ טרטלט מחבת עם תחתית נשלפת. נקב את הקשה במזלג. צמרמורת לפחות 1 שעה עד 1 יום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מניחים 1/2 כוס פירות יער וסוכר בסיר קטן כבד. באמצעות מזלג, פירות יער מחית גס. לבשל תערובת על חום בינוני עד תחילת להתבשל, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות. באמצעות מרית גומי, לדחוף כמה שיותר תערובת ככל האפשר דרך מסננת להגדיר מעל קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים אוכמניות שנותרו לגרגרים מתוחים. הניחו לציפוי בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
3
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
אופים קרום טארטלט עד זהב קל, הקשה על כל בועות עם גב של מזלג, על 15 דקות. קרומי מגניב לחלוטין על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מורחים קולד בקרום. ציפוי אוכמניות כף מעל. (ניתן להכין מראש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד 2 שעות או לקרר עד 1 יום.)