טארט אורן שזיפים
אם 96 סנט למנה נופל בתקציב שלך, טארט אורן שזיפים-אגוז יכול להיות מצוין טבעוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 138 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שזיפים סגולים, בצק מאפה, צנוברים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל, ו שזיף טעים: עוגת פודינג שזיפים דמסון (מתכונים דומים).
הוראות
תנו לבצק לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהוא מתרכך וגמיש, בערך 30 דקות עד 1 שעה.
בעוד הבצק עומד, מחממים תנור ל 375 ° F.
בטוסט תבנית אפייה 2 כפות צנוברים באמצע התנור עד הזהב, כ 5 דקות, ושמורה.
חותכים כל שזיף לאורכו לתוך 12 טריזים. במעבד מזון דופק יחד הנותרים 1/4 כוס צנוברים, 1/2 כוס ממתקים וזרעי אניס עד צנוברים הם טחונים דק.
ללוש בצק על משטח מקומח קלות 3 או 4 פעמים כדי לעזור לו להתגלגל בצורה חלקה, וליצור אותו לדיסק. על משטח עבודה חופפים 2 חתיכות של נייר שעווה לעשות 17-18 אינץ ' מרובע ואבק עם קמח. שים את הבצק על נייר שעווה ובצק אבק קלות עם קמח. עם מערוך מקורנן מתגלגל החוצה בצק לסיבוב 17 אינץ '(בערך 1/8 אינץ').
כדי להעביר בצק למחבת פיצה, החליקו תבנית אפייה גדולה מתחת לנייר שעווה והפכו את תבנית הפיצה לבצק. החזקת תבנית אפייה ומחבת פיצה יחד, להעיף בצק על מחבת פיצה בזהירות לקלף את נייר שעווה. (מסורבל כפי שזה נשמע, להשתמש באותה שיטה להעברת בצק לתבנית אפייה אם אתה לא משתמש במחבת פיצה.)
מפזרים בצק עם כל תערובת אגוז אבל 2 כפות, משאיר גבול של כ 2 אינץ'. פיזור שזיפים על תערובת אגוז ולהפוך את קצה הבצק על שזיפים.
מפזרים שזיפים עם תערובת האגוזים הנותרים וצנוברים שמורים קלויים.
אופים טארט באמצע התנור עד הקרום הוא זהוב ומיצים מבעבעים, 35 עד 40 דקות. טארט מגניב במחבת על מתלה לפחות 20 דקות ולהעביר ללוח עץ גדול. טארט עשוי להתבצע 4 שעות קדימה ושמר, חשוף, בטמפרטורת החדר.
ממש לפני ההגשה, טארט אבק קל עם סוכר ממתקים נוספים.