טארט אפרסק לבן
טארט אפרסק לבן הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו טארט אפרסק לבן, אפרסק לבן-טוסט בורבון עם אפרסק לבן-סירופ מייפל פקאן, ו עוגת אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-375 ומניחים מתלה בשליש התחתון של התנור. במעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה, גרידת לימון וחמאה ודופק להתמזג.
מוסיפים את כל חלמון הביצה והחלמון ומעבדים עד לקבלת הבצק הרך. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה ללוש רק עד שהוא מגיע יחד. לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון ולמעלה את הצד של מחבת טארט מחורצת 10 1/2 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
מורחים 1/4 כוס של הריבות על הבצק ומסדרים את טריזי האפרסק במעגלים קונצנטריים על גבי.
אופים במשך 20 דקות, עד האפרסקים בקושי מכרז ואת הקרום הוא עדיין קצת חיוור.
מברישים את 2 כפות השימורים הנותרות על האפרסקים ואופים במשך כ -30 דקות יותר, עד שהאפרסקים רכים והקרום זהוב. מיד אבק טארט עם סוכר ממתקים ולתת מגניב לפחות 30 דקות לפני חיתוך לתוך טריזים והגשה.