טארט בטטה עם קרום פקאן
והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 219 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך טופו משי, פקאן, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת בטטה מוארת עם קרום פקאן מתוק ומלוח (ללא גלוטן, פחמימות נמוכות!), עוגת בטטה עם קרום פקאן Gingersnap, ו מיני עוגות בטטה עם ציפוי פקאן ג'ינג'ים ומרשמלו קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים קמח, פקאן, ומלח במעבד מזון; תהליך עד פקאן הם טחונים דק.
מוסיפים חמאה; דופק 4 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה.
עם מעבד על, לאט להוסיף 2 כפות סירופ דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד בשילוב (לא ליצור כדור).
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 4 או 5 פעמים (הבצק יהיה דביק).
מניחים את הבצק במחבת טארט 9 אינץ ' עגול נשלף התחתון מצופה קלות עם ספריי בישול.
מניחים יריעת ניילון על פני הבצק; לוחצים על הבצק לתחתית ולמעלה הצדדים של המחבת. זרוק ניילון נצמד. פירס תחתון וצדדים של בצק עם מזלג; אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על מתלה תיל.
כדי להכין מילוי, לשלב 1/2 סירופ כוס קורנפלור.
מניחים תערובת סירופ, בטטה, ואת הבא 6 מרכיבים (בטטה דרך אגוז מוסקט) במעבד מזון; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים. תערובת כפית לתוך קרום מוכן, מתפשט באופן שווה.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד סט. מגניב על מתלה תיל.
מניחים 1/2 סירופ כוס בסיר כבד; מביאים לרתיחה. מבשלים עד 1/3 כוס; להסיר מהחום. מגניב טפטוף על 1 1/2 כפיות על כל מנה.