טארט בייוול קל יותר
אם יש לך בערך 1 שעה ו 15 דקות כדי לבלות במטבח, טארט Bakewell הקל יכול להיות סופר lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם שקדים טחון, תמצית שקדים, אבקת אפייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. טארט Bakewell, טארט Bakewell, ו טארט Bakewell דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לרדד דק את הבצק על משטח מקומח קלות. קו 20 ס "מ עגול x 4 ס" מ עמוק מחורץ פלאן בדיל עם המאפה, הקלת אותו לתוך הפח והחלילים בזהירות אז אתה לא למתוח אותו.
מגלגלים מערוך על החלק העליון של הפח כדי לקצץ את כל מאפה עודף. לדקור את הבסיס בקלילות עם מזלג.
שים את הפח על תבנית אפייה.
קו המאפה עם רדיד אפייה שעועית, ואופים במשך 12 דקות עד המאפה מוגדר. בינתיים, כדי להפוך את המילוי, לחמם מחבת קטנה, יבשה שאינה מקל, קצה שקדים הקרקע בעדינות חום, ערבוב לעתים קרובות, עבור 2-3 דקות כדי חום קל.
מעבירים לקערת ערבוב בגודל בינוני כדי להתקרר.
הסר את נייר הכסף ואת שעועית מן המאפה ואופים במשך 5 דקות יותר עד הזהב חיוור.
הסר ולהפחית את התנור ל 180c / 160c מאוורר / גז
באמצעות מזלג, בערך מועך את פטל בקערה קטנה עם ריבה, אז הם עדיין חתיכות קטנות ולא מעוך לחלוטין. באופן שווה להפיץ את תערובת פטל על בסיס מאפה.
שים את הפולנטה, הסוכר ואבקת האפייה בקערת הערבוב עם השקדים ומערבבים לשלב. הפוך גם במרכז. מקציפים את הביצים בקערה, ואז מכים בתמצית היוגורט והשקדים. עצה תערובת זו, יחד עם השמן, לתוך החומרים היבשים, בקצרה בעדינות לערבב יחד עם כפית מתכת גדולה אז הכל פשוט משולב dont overmix.
יוצקים את מילוי השקדים על תערובת הפטל ומפזרים את השקדים המתקלפים מעל.
אופים במשך 30 דקות או עד העליון הוא עלה וזהב חיוור. מגניב מעט, ואז להסיר מן הפח.
מערבבים את הסוכר הדובדבן עם כמה טיפות של מים קרים כדי להפוך את הדובדבן עבה, ולאחר מכן להשתמש בכפית לטפטף אותו על טארט מקורר. טארט הוא אפילו רך יותר כאשר נאכל למחרת. ישמור במיכל אטום עד 3 ימים.