טארט בצל
טארט בצל עשוי להיות רק הר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. צאו לחנות והרימו אגוז מוסקט טחון, קליפת מאפה לא אפויה, גבינת פרמזן ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 32%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו טארט בצל, טארט בצל, ו טארט בצל עבור מתכונים דומים.
הוראות
מרפדים מעטפת מאפה לא מסודרת בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים בחום של 450 ניתנים להזזה למשך 8 דקות.
הסר נייר כסף; אופים 5 דקות יותר. מצננים על רשת.
במחבת קטנה הקפיצו בצל בשמן עד שהוא רך; מגניב. במעבד מזון שלבו את הביצים, גבינת הפטה, המלח, הפלפל, אגוז המוסקט ורוטב הפלפל החריף; מכסים ומעבדים לתערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה שמנת וחלב; מעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מברישים את פנים הקרום בחרדל.
מפזרים את הבצל הירוק, העירית והבצל המוקפץ על קרום. בזהירות לשפוך תערובת ביצים על בצל. למעלה עם גבינת פרמזן.
אופים בחום של 375 ניתנים לזיהוי למשך 30-40 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.