קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות14
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת נסיכה

עוגת נסיכה
צריך קינוח צמחוני? עוגת נסיכה יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 944 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. אם יש לכם ביצים, מים, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת נסיכה, עוגת נסיכה, ו נסיכה טירה עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים את החלמונים עד שהם צהובים חיוורים והכפילו נפח. בקערה אחרת, מקציפים את החלבונים עד מקציף, מוסיפים בהדרגה את הסוכר עד שהקצף הופך נוקשה. מקפלים חצי מהחלבונים המוקצפים לחלמונים. מקפלים את החלבונים הנותרים ביסודיות, עד אחיד בצבע. ב 4 קבוצות, לקפל את הקמח מנופה ואת אבקת אפייה ואז את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מיד לשפוך את הבלילה לתוך שני מחבתות עוגה משומנת 10 אינץ ' ואופים בתנור 350 מעלות שחומם מראש f במשך כ 30 דקות או עד קיסם מוכנס באמצע יוצא נקי. אפשר לעוגות להתקרר על מתלה. לאחר שהם מתקררים, להפעיל את קצה סכין סביב קצה העוגות כדי לשחרר אותם מן המחבתות ולהסיר. באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך את שתי העוגות לדיסקים עבים 1/2 אינץ'. רק 3 יהיה צורך, לשמור את השאר לשימוש עתידי.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
סכיןסכין
3
מניחים מחבת springform 10 אינץ 'ללא תחתית על cakeboard 12 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
4
מניחים שכבה 1 של עוגת ספוג בתחתית, בנדיבות מברשת עם סירופ.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוגעוגת ספוג
סירופסירופ
5
מורחים את הריבה באופן שווה על הסירופ ומניחים שכבה שנייה של עוגת ספוג על הריבה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוגעוגת ספוג
סירופסירופ
ריבהריבה
6
מברשת עם סירופ ולהפיץ את הקרם מוכן על שכבה זו. למעלה עם שכבה שלישית של עוגת ספוג ושוב, מברשת עם סירופ. באמצעות הידיים שלך, לחץ קלות על העוגה כדי להבטיח עוגה היא רמה. מקררים למשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוגעוגת ספוג
סירופסירופ
קרםקרם
7
הסר את עובש springform מן העוגה בנדיבות פרוסט הצדדים עם השמנת השמורה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
8
יוצקים את שאר הקצפת ישירות על מרכז החלק העליון של העוגה באמצעות מרית, לעשות תלולית, עובד מהמרכז החוצה. גובה הקצפת צריך להיות כ 1 1/2 אינץ 'במרכז ועל 1/2 אינץ' על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
9
אבק משטח עבודה שוב עם סוכר ממתקים לגלגל את מרציפן ירוק בהיר למעגל עבה 1/10 אינץ', תוך שימוש בסוכר ' ממתקים ככל הדרוש במהלך גלגול כדי למנוע מרציפן מלהידבק אל משטח העבודה. כשתסיים לגלגל, מרציפן צריך להיות מתוח מספיק כדי לכסות את כל העוגה והצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מרציפןמרציפן
גלולגלול
10
מגלגלים מרציפן על מערוך ומניחים אותו בעדינות על גבי העוגה, מחליקים את הכיפה ולוחצים קלות על הקצוות התחתונים של העוגה כדי ליצור כיפה מושלמת. לקשט עם שאריות מרציפן, מה שהופך את גבול קלוע על קצה העוגה או פשוט אבק את העוגה כולה עם סוכר ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מרציפןמרציפן
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
11
להביא את החלב ואת שעועית וניל לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
הסר מהחום ולתת לשבת במשך 10 דקות כדי להחדיר.
13
הסר שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
14
לטאטא את הביצים, קורנפלור, סוכר, ומלח בקערה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
15
מוסיפים חצי מהחלב לתוך הקערה המכילה את הביצים, מטילים כל הזמן, ואז מחזירים את התערובת לסיר המכיל את החלב הנותר, מטילים מעל חום מתון. המשך לטאטא עד התערובת מתעבה ומתחיל להתבשל. אפשר מילוי קרם להתבשל, לטאטא במשך 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
16
להעביר לקערה אחרת, לכסות ולאפשר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
17
להקציף שמנת כבדה עם סוכר עד שהוא מוצק ומחזיק את צורתו, להיזהר לא שוט יתר. מקפלים חמישית מהקרם לתוך קרם מאפה מקורר ומקרר, מכוסה, עד צונן (כ 1 שעה). שמור את שאר הקצפת במקרר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
קרם מאפהקרם מאפה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
18
להביא מים וסוכר לרתיחה בסיר בינוני, להסיר מן החום ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
19
צבע חתיכה בגודל אגוז של מרציפן עם צבע מאכל ירוק עד מרציפן הוא ירוק עמוק. שמור. באמצעות מסננת או מסננת רשת עדינה, אבק משטח עבודה נקי להפליא עם סוכר של ממתקים. לקרוע חתיכה בגודל אפונה של מרציפן ירוק ללוש אותו עם שאר מרציפן עד שהוא אחיד בצבע.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
צבע מזון ירוקצבע מזון ירוק
מרציפןמרציפן
אגוזי מלךאגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
נפהנפה
20
הוסף חתיכות נוספות מן המרציפן הירוק עד שהוא משיג צבע ירוק בהיר (זה צריך להיות צבע של תפוח סבתא סמית). זרוק את השאריות של המרציפן הירוק העמוק.
מרכיבים שתצטרך
תפוח סבתא סמיתתפוח סבתא סמית
מרציפןמרציפן

מרכיבים