טארט גבינת עיזים עם ויניגרט לימון-בזיליקום
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך עגבניות, גבינת פרמזן, גבינת ריקוטה בחלב מלא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: טארט עגבניות, בזיליקום וגבינת עיזים, טארט סלק מוזהב עם גבינת עיזים, בזיליקום סגול ויניגרט זרעי פרג, ו סלמון וסלט צ'ארד אדום עם ויניגרט בזיליקום לימון וגבינת עיזים.
הוראות
קו מסננת רשת דק עם 3 שכבות של cheesecloth או 1 מסנן קפה.
מניחים מסננת על קערה. כפית ריקוטה לתוך מסננת.
תן לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות; להשליך כל נוזל שהצטבר.
מעיל 12x 4 אינץ ' מחבת טארט עם ספריי בישול. מערבבים יחד קרקרים כתושים, הבא 2 מרכיבים, ו 1/2 כפית. פלפל; לחץ בחוזקה על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת.
אופים ב 350 במשך 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב. מגניב על מתלה תיל 35 דקות.
בינתיים, לזרוק עגבניות עם 1/2 כפית. מלח כשר ונשאר 1/2 כפית. פלפל בקערה.
מערבבים יחד גבינת עיזים, הבא 3 מרכיבים, ריקוטה מתוח, ונותר 1/2 כפית. מלח בקערה עד חלקה. כף בעדינות לתוך קרום מוכן, להפיץ לקצוות.
אופים ב 350 במשך 20 עד 25 דקות או עד השחמה קלה.
כף עגבניות על טארט חם, באמצעות כף מחורץ.
מגישים מיד עם ויניגרט לימון בזיליקום.