מתכון זה מ טעם הבית דורש עמילן תירס, קוביות חמין בקר, מלח וחמאה. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 67%. הציון הזה די טוב. נסו תבשיל ביסקוויט בקר טחון, תבשיל בקר עוגת ביסקוויט, ו תבשיל בקר עם קרום ביסקוויט פרמזן עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מצפים קוביות בקר בקמח. בשר בקר מכל הצדדים בשמן בתנור הולנדי גדול. בינתיים, להמיס מרק במים רותחים; מוסיפים לתנור ההולנדי. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים, מכוסה, במשך 1-1 / 2 שעות עד 2 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דלעות פאי בינוני כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את תפוחי האדמה, הבצל, הגזר והשעועית; מבשלים עד שהירקות רכים, בערך 30-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
3
מערבבים עמילן תירס ומים; מערבבים לתבשיל ומבשלים עד שהוא מסמיך ומבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 כפית מלח היקורי מעושן
תבשיל
4
לביסקוויטים שלבו קמח, אבקת אפייה, מלח, שמן וחלב בקערה גדולה. מערבבים ליצירת בצק בהיר ורך, מוסיפים עוד חלב במידת הצורך. זרוק על ידי כפות על גבי תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
בוטנים קלויים, קליפות הוסרו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
תבשיל
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מברשת העליון של ביסקוויטים עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרו
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
6
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 20-30 דקות או עד לסיום הביסקוויטים.
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם אפשרויות נהדרות לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. עמק דאן נאפה קברנה סוביניון עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 90 דולר לבקבוק.