טארט הלימון הטוב ביותר
המתכון הטוב ביותר סיד טארט יכול להתבצע בערך 50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 277 קלוריות. אם יש לך קרם, חלמונים, קליפת ליים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 28%. ציון זה לא כל כך סופר. טארט ליים, ריקוטה ליים טארט, ו טארט ליים מפתח דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את פירורי הקרקר, החמאה, השקדים והסוכר. לחץ על החלק התחתון ומעלה את דפנות 9 אינץ ' משומן. טארט פאן.
אופים בחום 325 למשך 15-18 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות.
בקערה גדולה, לטאטא את החלמונים, חלב, מיץ לימון לקלף.
אופים 12-14 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים על רשת. מקררים לפחות 2 שעות.
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים פנימה שמנת חמוצה וקליפת ליים מגוררת.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "