טארט וניל פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טארט פטל וניל. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 38 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך קורנפלור, חלב דל שומן, פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו טארט וניל-קרם שקדים, טארט ריבס עם זנגביל ווניל, ו טארט פטל (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את הסוכר, קורנפלור ומלח בסיר גדול; לטאטא בחלב עד חלקה.
חום מעל חום בינוני-גבוה, לטאטא, עד בועות מתחילות להיווצר.
לטאטא את הביצה בקערה בינונית. לאט לאט לשפוך 1/4 כוס של תערובת חלב חם לתוך הביצה תוך לטאטא במרץ עד חלקה.
יוצקים את התערובת בחזרה לסיר ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, לטאטא במרץ, עד עבה ומתחיל לבעבע, על 2 דקות.
להעביר את התערובת לקערה ולתת מגניב עד עבה, לטאטא לעתים קרובות.
להקציף את שמנת חמוצה וניל.
סקופ על 1 כף קטנה פודינג וניל לתוך כל קליפה טרטלט העליון כל אחד עם פטל.
מגישים מיד, או לכסות ולקרר עד 2 שעות.