קרבונרה תרד של קלייר
קרבונרה תרד של קלייר יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 792 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פטוצ'יני תרד, בייקון, פרמזן-רג' יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו של קלייר לא כל כך מרושל ג'ו, קלייר קרוק מאדאם, ו פנקטה קרבונרה עם תרד תינוק טרי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני ומלח בנדיבות.
שים את הבייקון במחבת גבוהה צדדית גדולה ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד פריך, על 10 דקות.
להסיר מהחום ולהזמין בייקון במחבת.
כאשר הבייקון מבושל באמצע הדרך, זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשלים כ 4 דקות עבור טרי או על פי הוראות החבילה אם משתמשים יבשים.
בינתיים, לטאטא את הביצה וחלמונים, 1 כוס גבינה ופלפל יחד בקערה קטנה.
כאשר הפסטה מוכנה, להחזיר את המחבת עם הבייקון לחום בינוני. באמצעות מצקת, לאט לטאטא על 1/2 כוס פסטה בישול מים לתוך תערובת ביצה וגבינה עד התרופפה. שמור קצת מי בישול נוספים.
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת.
תוך הטלת הרף, לאט לטפטף את תערובת הביצים על הפסטה עד שהוא מצופה לחלוטין.
מוסיפים עוד מי בישול אם הפסטה נראית יבשה.
מוסיף את עלי התרד למחבת ולזרוק עד בשילוב.
מעבירים את הקרבונרה לקערת הגשה ומגישים מיד עם יותר גבינה מפוזרת מעל.