טארט טארט טיטן בסיר חימר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טיטן טארט טיט חימר. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. אם יש לכם בתוספת 2 כפות חמאה, מיץ לימון, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), טארט טאטן, ו טארט טאטן.
הוראות
חותכים פרוסה דקה מקצות הגזע של חצאי התפוח כך שהם יעמדו זקוף. בקערה גדולה, לזרוק את חצאי התפוח עם מיץ לימון כדי מעיל ביסודיות.
הגדר flameware 12 אינץ ' או מחבת ברזל יצוק על אש נמוכה.
מוסיפים את החמאה והחום עד שנמסו. מערבבים את הסוכר והמלח ומבשלים במשך 5 דקות, עד שהסוכר מומס אבל לא השחמה.
לארוז את חצאי התפוח למחבת, עומד אותם זקוף במעגלים קונצנטריים. מבשלים מעל חום מתון עד שכל אבל את צמרות מתרככים ומיצי שלהם יצרו קרמל עשיר, על 1 שעה ו 15 דקות. אפילו לבישול, לסובב את המחבת 45 מעלות על כל 10 דקות. לחץ קלות את התפוחים עם מרית כפי שהם מתרככים. לנער את המחבת מדי פעם כדי למנוע את התפוחים מלהידבק.
בינתיים, מחממים את התנור ל 40
על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד את בצק עלים לסיבוב 14 אינץ 'על 1/8 אינץ' עבה. תדקור את המאפה עם מזלג. להכניס למקרר במשך 10 דקות.
עוטפים את הבצק על התפוחים ומכניסים את הקצה עם כפית.
אופים במשך כ 30 דקות, עד המאפה הוא חום זהוב מבושל דרך.
הסר מהתנור בזהירות להפוך את הטארט על מגש.
תן מגניב במשך 10 דקות, ואז לחתוך טריזים לשרת.